Laurențiu Jr. va fi audiat la Judecătoria Buftea! Ce mesaj dur a transmis Anamaria Prodan: „Își târăște copilul în așa ceva”


Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf va fi audiat la Judecătoria Buftea, după cum a anunțat chiar impresara, aflată în aceste momente în Emiratele Arabe.


In articol:

Anamaria Prodan este profund nemulțumită de ceea ce se va întâmpla cu Bebeto, fiul ei și a lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a transmis un mesaj tranșant prin care îl acuză pe încă soțul ei pentru tot ce a făcut întregii familii.

Citeste si: Anamaria Prodan, despre tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf: „Voi simți să-l scot sau să-l acopăr”

Laurențiu Jr. va fi audiat la Judecătoria Buftea!

Laurențiu Jr. va fi audiat la Judecătoria Buftea!

[Sursa foto: Instagram]

Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf va fi audiat

Impresara a declarat, în urmă cu scurt timp, că fiul ei, Bebeto, urmează să fie audiat la Judecătoria Buftea în ceea ce privește custodia.

Pentru că în aceste momente se află în emiratele Arabe, impresara a anunțat că își va trimite avocatul în locul ei.

După ce se va judeca Ordonanța Președințială, introdusă de Laurențiu Reghecampf, se va stabili programul de vizită în cazul lui Bebeto. Băiatul va fi însoțit de sora lui mai mare, Sarah, însă în sală va putea intra doar el împreună cu avocatul impresarei, alături de judecător.

„Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit!”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Citeste si: Prima fotografie cu iubita lui Laurențiu Reghecampf, după ce a născut pentru prima dată! Ce spune antrenorul de fotbal

Anamaria Prodan: „Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil”

Anamaria Prodan: „Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil”

[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan: „Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil”

Impresara este în continuare bulversată de ceea ce a făcut Laurențiu Reghecampf și susține că nu a știut decât să-și târască propriul copil într-o situație extrem de dificilă.

„Laurențiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, caci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie”, a mai zis ea.


Abonează-te pe

Citește și:

De ce a divorțat Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan: “Cel mai bine era să pun capăt atunci”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Laurențiu Reghecampf! Ce mesaj i-a transmis antrenorului: „Papagalii vorbesc mult!”

Reacția Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a spus că l-a înșelat cu Dan Alexa: „Depășește limita bunului simț!”

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri