„A fost operată, tratată și salvată.” Mihai Morar, despre momentul în care fiica sa cea mică a ajuns pe mâna medicilor


Mihai Morar a avut un moment de sinceritate și a vorbit deschis în fața fanilor săi și a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada în care mezina familiei, Roua, a fost operată de urgență.


In articol:

Familia prezentatorului a trecut prin clipe foarte grele, iar în momentul actual, după ce totul s-a terminat cu bine, a reușit să își deschidă sufletul în fața fanilor și a vorbit despre acest subiect.

Citește și: Cum arată și cine este soția lui Daniel Buzdugan. Cei doi de iubesc de 30 de ani

Mihai Morar, despre momentul în care fiica sa cea mică a ajuns pe mâna medicilor

Mihai Morar  a dezvăluit, pe rețelele de socializare, după ce fanii au observat că acesta nu a mai fost destul de activ în mediul online.

După toate aceste lucruri, el a povestit exact despre ce e vorba și a mărturisit că fiica lui cea mică a primit un diagnostic grav din partea medicilor, mai exact, pneumonie cu acumulare mare de lichid.

„Cu 4 zile mai devreme, vorbeam dacă să meargă sau să nu meargă la prima ei serbare de la grădiniță, iar acum diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid.

Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi. Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni.”, a declarat Mihai Morar, pe YouTube.

Mihai Morar, despre momentul în care fiica sa cea mică a ajuns pe mâna medicilor

Mihai Morar, despre momentul în care fiica sa cea mică a ajuns pe mâna medicilor

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Natalia Mateuț. „M-a ajutat foarte mult numele tatălui meu”

Micuța Roua a fost salvată de către medicii dintr-un spital de stat

Mihai Morar a fost foarte sincer cu cei care îl apreciază și îl urmăresc și a declarat că s-a simțit neputincios în fața unei astfel de situații, deoarece micuța lui era bolnavă și nu putea să facă nimic pentru a-și ajuta fiica.

Prezentatorul a ținut să menționez faptul că Roua, mezina familiei, a fost tratată într-un spital de stat fără intervenția ”pilelor”, iar medicii s-au descurcat de minune.

„Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este sigur cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât asta, cum să-i spui unui copil de 3 ani pentru prima oară într-un spital, că-l iei de lângă mama lui și îl urci pe masa de operații. Doamna anestezist a luat-o de mână după o noapte de perfuzii și i-a spus că merge să o dea cu praf de zâne. Roua a fost operată, tratată și salvată într-un spital de stat, fără niciun telefon, fără nicio intervenție. Pacientul s-a numit Roua Morar, nu fiica lui Mihai Morar, iar la externare, i-a spus unuia dintre medicii rezidenți când i-a scos cateterul de la gâtuț, ”eu când o să cresc mare, o să lucrez cu tine”, asta i-a spus Roua medicului și în momentul ăla am văzut ochi umezi pe chipul omului. Eu încă... vă recunosc, sunt marcat, sunt mai puțin puternic decât Roua, încerc să găsesc din nou sens în ceea ce fac, deși mi-e greu. Sunt mai vulnerabil decât oricând, însă prefer să fiu sincer cu voi, prefer să fiu drept, nu corect”, a mai spus Mihai Morar.

Mihai Morar, despre momentul în care fiica sa cea mică a ajuns pe mâna medicilor

Mihai Morar, despre momentul în care fiica sa cea mică a ajuns pe mâna medicilor

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cornel Ilie a vorbit pentru prima dată despre divorțul de mama copiilor săi: „Mi-a fost teamă pentru copii”


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată și cine este soția lui Daniel Buzdugan. Cei doi de iubesc de 30 de ani

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Ce au găsit Radu Vâlcan și Mihai Morar în timp ce alergau în parc la 5 dimineața: „E în apă, dezbrăcat...”

Mihai Morar, tată din nou?: „Urmează al patrulea copil”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 30 ianuarie 2023. Află ce zodie va discuta cu un specialist
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri