A fost deschis hotelul sculptat in gheata! Are piscina privata, sauna si apartamente luxoase! Uite cum arata!


Hotelul Iglu-Dorf din Bernese Oberland, Elvetia, este unul dintre cele sapte de acest fel existente.

 

In fiecare iarna, hotelul este sculptat in zapada din munti, sunt concepute camere de tip iglu, apartamente romantice si chiar o piscina pentru oaspetii curajosi.
Iglu-Dorf este reconstruit in fiecare sezn din 3000 de tone de zapada in sase locatii intre Alpi si Pirinei. Camerele sunt inconjurate de munti inalti si includ opere de arta sculptate in pereti de artisti din intreaga lumea, apartamente luminate doar de lumanari si chiar saune.
Deschis din prima zi de Craciun pana in luna Aprilie, fiecare sat poate gazdui 38 de oaspeti, pregating saci de dormit caldurosi asezati pe piei de oaie, concepute sa reziste si la temperaturi de -40 de grade.
In fiecare dimineata, oaspetii sunt rasfatati cu croissants, carne gatita, prajituri, cereale, branza si cafea.
Costul pentru o persoana intr-o camera standard este de 99 de euro de luni pana joi si de 115 euro de vineri pana duminica.
Managementul hotelului recomanda sederile de o noapte, avand in vedere ca in locatie nu exista apa curenta si nici dusuri.
Sursa: dailymail.co.uk

In fiecare iarna, hotelul este sculptat in zapada din munti, sunt concepute camere de tip iglu, apartamente romantice si chiar o piscina pentru oaspetii curajosi.Iglu-Dorf este reconstruit in fiecare sezn din 3000 de tone de zapada in sase locatii intre Alpi si Pirinei. Camerele sunt inconjurate de munti inalti si includ opere de arta sculptate in pereti de artisti din intreaga lumea, apartamente luminate doar de lumanari si chiar saune.Deschis din prima zi de Craciun pana in luna Aprilie, fiecare sat poate gazdui 38 de oaspeti, pregating saci de dormit caldurosi asezati pe piei de oaie, concepute sa reziste si la temperaturi de -40 de grade.In fiecare dimineata, oaspetii sunt rasfatati cu croissants, carne gatita, prajituri, cereale, branza si cafea.Costul pentru o persoana intr-o camera standard este de 99 de euro de luni pana joi si de 115 euro de vineri pana duminica.Managementul hotelului recomanda sederile de o noapte, avand in vedere ca in locatie nu exista apa curenta si nici dusuri.

Sursa: dailymail.co.uk

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Monica Anisie, anunț de ultim moment! Schimbări majore în învățământ! „Nu vom mai avea...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din In City

Parteneri