7 tipuri de barbati de care trebuie sa fugi


7 tipuri de barbati de care trebuie sa fugi

Cand este vorba despre viata sentimentala nu exista niciodata o reteta care sa functionezi in orice situatie.

 

Da, intalnirile cu persoanele nepotrivite sunt excelente pentru imaginea de sine. Sigur, te poti dezvolta din punct de vedere personal. Insa nimeni nu ar trebui sa se arunce la nesfarsit in relatii nepotrivite si sa sufere din nou si din nou din cauza faptului ca se intalneste cu barbati care nu stiu cum sa trateze o femeie. Iata 7 tipuri de barbati de care trebuie sa fugi.
1. Tipul „la mine acasa”
Daca un barbat continua sa-ti spuna ca doreste sa „te scoata in oras” si „sa te duca la un restaurant” insa de fiecare data locul de intalnire este la el acasa… ei bine, da, el este un mincinos. Este in regula sa nu prea iesiti si sa petreceti mai mult timp in pat insa numai daca amandoi urmariti acelasi lucru.
Problema este atunci cand barbatul incearca de fiecare data sa te joace pe degete. Daca doar pretinte ca vrea sa te scoata in oras, insa niciodata nu te-au dus la un restaurant, pizzerie, probabil ca are intentii ascunse.
2. Tipul „care isi schimba comportamentul” in fata prietenilor
Daca este super dulce cu tine cand sunteti doar voi – iti trage scaunul, iti spune ca esti foarte frumoasa, te tine de mana – insa te ignora in totalitate, ori chiar este nepoliticos in mijlocul prietenilor lui, atunci inseamna ca are mari probleme de
caracter. Iar tu nu poti ramane alaturi de el pentru a i le rezolva.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Da, intalnirile cu persoanele nepotrivite sunt excelente pentru imaginea de sine. Sigur, te poti dezvolta din punct de vedere personal. Insa nimeni nu ar trebui sa se arunce la nesfarsit in relatii nepotrivite si sa sufere din nou si din nou din cauza faptului ca se intalneste cu barbati care nu stiu cum sa trateze o femeie.

Iata 7 tipuri de barbati de care trebuie sa fugi. 

1. Tipul „la mine acasa”

Daca un barbat continua sa-ti spuna ca doreste sa „te scoata in oras” si „sa te duca la un restaurant” insa de fiecare data locul de intalnire este la el acasa… ei bine, da, el este un mincinos. Este in regula sa nu prea iesiti si sa petreceti mai mult timp in pat insa numai daca amandoi urmariti acelasi lucru. Problema este atunci cand barbatul incearca de fiecare data sa te joace pe degete. Daca doar pretinte ca vrea sa te scoata in oras, insa niciodata nu te-au dus la un restaurant, pizzerie, probabil ca are intentii ascunse. 

2. Tipul „care isi schimba comportamentul” in fata prietenilor

Daca este super dulce cu tine cand sunteti doar voi – iti trage scaunul, iti spune ca esti foarte frumoasa, te tine de mana – insa te ignora in totalitate, ori chiar este nepoliticos in mijlocul prietenilor lui, atunci inseamna ca are mari probleme de caracter. Iar tu nu poti ramane alaturi de el pentru a i le rezolva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Româncele vor ieși mai repede la pensie! Ce categorie este vizată și de când se aplică regula

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit? Cum au fost surprinși cei doi

Horoscop 20 MAI 2022. Află ce zodie este mai atentă la detalii

Despre capcane mentale si cum sa scapi de ele


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop chinezesc 18 MAI 2022. Află ce zodie este cu gândul la trecut

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri