6 semne că este îndrăgostit de tine


Aflați din rândurile următoare care sunt cele 6 semne care îți arată că partenerul tău este îndrăgostit de tine.


In articol:

Perioada

de îndrăgosteală este poate cea mai frumoasă etapă în cadrul unui cuplu. Atunci când simți fluturași în stomac și realizezi că ești de-a dreptul îndrăgostită de bărbatul de lângă tine, te cuprinde un sentiment de fericire, care este cu atât mai aprofundat cu cât și el are aceleași sentimente față de tine.

6 semne că este îndrăgostit de tine

Citește și: Barbatii se indragostesc de femeile care au aceasta calitate

6 semne că este îndrăgostit de tine

Dacă vrei să știi dacă partenerul tău este îndrăgostit de tine, iată care sunt cele 6 semne care îl dau de gol:

1. Te soarbe din priviri

Există o privire specifică persoanelor îndrăgostite. Ei bine, dacă partenerul tău se uită în acel fel la tine în momentele banale, atunci trebuie să știi că este îndrăgostit de tine.

Când o persoană este îndrăgostită, vrea să observe totul la cel de care este îndrăgostit. Astfel, începe să se uite din când în când la tine în momente banale și îți analizează fiecare părticică a corpului. Tot ceea ce face este de fapt să te admire și să te descopere, iar acesta este un semn clar că este îndrăgostit de tine.

2. Îi pasă de oamenii de care îți pasă și ție

Când bărbatul tău se îndrăgostește de tine, lucrurile de care îți pasă ție sau persoanele de care îți pasă ție, devin subiect de interes și pentru el. Toate astea se întâmplă pentru că în momentul în care ești îndrăgostit de o persoană și ajungă să ții la persoana respectivă, vei avea grijă de tot ceea ce o fac fericită pentru că fericirea ei va fi și fericirea ta. Așadar, dacă în mod inconștient, partenerul tău devine grijuliu cu lucrurile și oamenii de care îți pasă, trebuie să știi că este îndrăgostit de tine.

3. Te respectă chiar și în momentele stresante

Stresul și agitația de zi cu zi ne pot transforma într-o persoană irascibilă și nesuferită. Fiecare dintre noi avem zile în care simțim că suntem copleșiți de probleme și nu știm cum să facem față la tot ce se întâmplă în jurul nostru. În aceste zile pe care le are partenerul tău poți să-ți dai seama dacă este sau nu îndrăgostit de tine. Este ușor să fii drăguț și afectuos atunci când totul merge bine, dar dacă în viața de zi cu zi, lucrurile nu sunt chiar atât de roz, iar partenerul tău îți vorbește calm și respectuos, ei bine, atunci asta înseamnă că este cu adevărat îndrăgostit de tine.

4. Câștigurile tale devin victoriile lui

Citește și: Cum transformi o relație pasageră într-una serioasă. „Este bine să facem diferența între dragoste și iubire”

6 semne că este îndrăgostit de tine

Dacă ai o teamă de a împărtăși câștigurile tale cu partenerul de viață din cauză că s-ar putea simți ofensat de faptul că tu câștigi mai mult sau ai realizări mai importante, atunci asta nu este o relație de iubire. Dacă partenerul tău se simte intimidat sau devine gelos pe câștigurile tale, atunci nu putem să vorbim despre dragoste, ci despre ego.

În schimb, când bărbatul tău se îndrăgostește de tine, câștigurile tale devin victoriile lui pentru că viața ta devine acum viața lui. Când vede că tu reușești și că ai parte de câștiguri considerabile, în mod natural se bucură pentru tine pentru că atâta timp cât tu ești fericită și el este fericit pentru că te iubește.

5. Te găsește frumoasă chiar și atunci când tu nu te simți așa

Dacă ai petrecut 3 zile în pat și ai părul nespălat, nu ți-ai schimbat pijamaua și nu ai făcut duș, iar el vine la tine și îți spune cât de frumoasă ești, atunci bărbatul respectiv clar este îndrăgostit de tine. Atunci când ești îndrăgostit sau iubești un lucru sau o persoană, indiferent de cum ar arăta, tu o să o vezi frumoasă. De aceea se spune că dragostea este oarbă.

6. Găsește ciudățeniile tale ca fiind adorabile

Citește și: Cele 5 stadii ale intimităţii în cuplu. Tu în ce fază eşti? De ce este important să ştii

Cu toții avem ciudățenii legate de personalitatea noastră, lucruri pe care le facem și pe ceilalți îi irită sau îi enervează. Când partenerul tău te iubește, toate celelalte lucruri care pe ceilalți ăi irită sau îi enervează, el le va găsi adorabile.


Abonează-te pe

Citește și:

Cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cum facem ca dragostea sa dureze? Cele mai bune sfaturi

Cum să eviți bărbații care înșală


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri