6 alimente care pot sa te ucida, dar pe care majoritatea oamenilor le consuma


6 alimente care pot sa te ucida, dar pe care majoritatea oamenilor le consuma

Avocatul, care a condus si procese de acuzare impotriva retailerului american Chipotle dupa ce lantul s-a confruntat cu focare de E.coli si norovirus, a postat un articol in publicatia Food Poisoning Journal in care a indicate care sunt alimentele din dieta sa la care a renuntat.

Spune ca experienta clientilor sai l-a convins ca aceste alimente nu merita riscurile la care ii spun pe oameni.

1. Stridii crude

Marler spune ca a vazut mai multe cazuri de toxiinfectii alimentare generate de scoici in ultimii cinci ani mai mult decat in cele doua decenii anterioare:. Motivul: apele din ce in ce mai calde. Pe masura ce temperatura apelor globului creste, creste si numarul de microbi, care ajung in stridiile sorbite.

2. Fructele si legumele prespalate sau pretaiate

Marler spune ca le evita ”ca pe plaga”. Confortul este bun, dar pe masura ce mai multi oameni se ocupa de procesarea alimentelor, inseamna ca exista mai multe riscuri de contaminare.

Citeste continuarea aici.
 


Abonează-te pe

Citește și:

Placinta turnata cu mere - reteta delicioasa si usoara

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Detoxifiere dupa Paste - Supa de broccoli cu ghimbir si spanac

Cum stii daca a facut sex cu alta! E cel mai important indiciu, insa multe femei ignora

Cand este bine sa ne rugam? Portile cerului sunt deschise in patru momente importante ale zilei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Concurs

MANGO: Cu ce îl poți mânca?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri