3 Locuri din București pentru ședințe foto instagramabile


În București există nenumărate locuri numai bune pentru ședințele foto. Însă știați unde se află trei dintre acestea?


In articol:

Aflați din rândurile următoare care sunt doar trei dintre locurile pe care le puteți vizita în București, atunci când vine vorba despre o ședință foto instagramabilă. În plus, descoperiți și care sunt trucurile de care puteți ține cont în cazul în care întâmpinați dificultăți când vine vorba despre poziția pe care o doriți.

 

Locuri din București pentru ședințe foto instagramabile

Strada Arthur Verona

Strada Arthur Verona este una dintre cele mai cunoscute, datorită faptului că reprezintă locul în care se desfășoară unul dintre cele mai așteptate festivaluri urbane din București, denumit “Street Delivery”. Astfel, strada Arthur Verona se transformă într-o zonă dedicată în întregime tuturor artiștilor, indiferent că este vorba despre ateliere de teatru, dans sau diverse activități pentru copii și concerte.

Partea care contează mai mult ca orice și pentru care strada Arthur Verona se încadrează în locurile din București în care pot avea loc ședințe foto instagramabile, ține de faptul că prin intermediul acestui festival, amprenta artistică rămâne chiar după ce acesta s-a încheiat.

Astfel, strada Arthur Verona se transformă într-un loc ideal pentru a face story-uri, video-uri, dar și nelipsitele fotografii pentru diverse rețete de socializare precum Facebook, Instagram și TikTok.

Prin urmare, dacă ești în căutarea unui loc cu adevărat spectaculos și diferit de fiecare dată, strada Arthur Verona reprezintă locația perfectă pentru acest lucru.

strada arthur verona

Strada Arthur Verona

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum să îți protejezi pielea de schimbările bruște de temperatură

Strada Vasile Conta

O altă locație inedită care este ruptă de realitate sau cel puțin de realitatea existentă în România, este strada Vasile Conta. Aceasta este o simplă intrare de bloc, însă pe cât de simplă pare, pe atât de inedită este. Strada Vasile Conta este strada paralelă cu Bulevardul Magheru.

Această clădire deosebită are o arhitectură în forma literei U, iar datorită scărilor interminabile, aceasta devine o locație numai bună de realizat fotografii exact pe gustul vostru și nu numai. Deși la prima vedere, blocul nu pare să fie nimic altceva decât foarte înalt și gri, acesta pare să fie de fapt desprins din Hong Kong.

Indiferent de faptul că îți dorești să faci o fotografie pentru contul tău de Instagram sau un fimuleț, strada Vasile Conta reprezintă una dintre cele mai potrivite locații în care ar trebui cu siguranță să mergi.

locuri din bucuresti pentru poze

Strada Vasile Conta

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

Lacul Morii

Lacul Morii este oficial cel mai mare lac din București. Acesta se află între cartierele Giulești și Crângași, fiind special amenajată o insulă artificială care inițial reprezenta o zonă de relaxare, însă odată cu trecerea timpului, aceasta a ajuns să fie într-o stare nu tocmai îngrijită.

Se spune că Insula Lacul Morii reprezintă un izvor plin de legende urbane, ajungând să se afirme că această insulă este bântuită. Cu toate acestea, Lacul Morii reprezintă una dintre cele mai frecventate zone atunci când vine vorba despre o fotografie reușită la apus de soare. Așadar, cu prima ocazie ar trebui să vizitezi Insula Lacul Morii, pentru a te bucura și tu de frumoasa priveliște, dar și de pozele și video-urile pe care cu siguranță le vei posta pe Instagram sau pe TikTok. 

insula lacul morii

Insula Lacul Morii

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Calendar ortodox 15 septembrie 2022. Ce sărbătoare este joi?

 

Cum să faci cele mai super poze în București

Ai grijă la postură și unde îți așezi mâinile

Majoritatea persoanelor se confruntă cu o adevărată provocare atunci când vine vorba despre modul în care să se așeze la o fotografie sau de locul în care să își poziționeze mâinile. Cu toate acestea, ar trebui să știi că spatele este cel care reprezintă unul dintre cele mai importante elemente atunci când vine vorba despre o sesiune foto.

Se recomandă să stai dreaptă, iar întotdeauna să existe spațiu între brațe și corp. Prin urmare, pentru a avea o postură frumoasă, trebuie să ții o mână în poziția verticală, iar cu cealaltă (să încerci, cel puțin) să formezi un unghi, fixând mâna pe șold sau atingând fața. Astfel, vei scoate în evidență atât talia, cât și feminitatea.

Nu sta cu întreg corpul întors spre cameră

De asemenea, o altă modalitate frecvent întâlnită atunci când vine vorba despre fotografii, este reprezentată de momentul în care alegi să stai cu întreg corpul întors spre cameră. Aceasta este o abordare greșită, pentru că silueta va părea destul de masivă. Motiv pentru care ar trebui să formezi întotdeauna un unghi. Prin urmare, se recomandă doar să te întorci puțin, pentru ca un braț, dar și un picior să iasă în față.

Ține bărbia dreaptă și înclină umărul

Totodată, de menționat este faptul că nu ar trebui să ridici capul în sus, dar nici să-l înclini în față, pentru a nu avea o privire răutăcioasă. Astfel, pentru a evita o astfel de privire pe care cu siguranță nu ți-o dorești, ar trebui să ții bărbia dreaptă sau să te înclini spre unul dintre umeri. Aceasta este doar o altă modalitate prin intermediul căreia vei putea arăta mult mai grațioasă și feminină.

Un alt truc pe care îl poți utiliza atunci când vine vorba despre fotografii, constă în orientarea umerilor spre aparatul de fotografiat, sub un unghi de 30 de grade. Astfel, vei înălța umerii în sus, vei îndrepta spatele și te vei relaxa. 

cum sa faci poze cat mai reusite

Sfaturi pentru poze reușite

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: „Greul abia acum începe” Mama Oanei Roman, în stare gravă de sănătate


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să îți protejezi pielea de schimbările bruște de temperatură

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

„Am început să plâng”. Denisa Filcea, în lacrimi. Care este motivul pentru care soția lui Flick a izbucnit pe rețelele de socializare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Detalii despre relația dintre Marcela Fota și tânărul de 23 de ani. Ultima apariție a artistei a lăsat oamenii fără cuvinte.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri