3 criterii după care alegem casa de pariuri perfectă


Una dintre principalele dileme ale pariorilor este modul în care să aleagă o casă de pariuri cât mai bună, cât mai aproape de perfecțiune.

În lista caselor de pariuri online din Romania găsim toate informațiile necesare alegerii agenției ideale pentru profilul nostru de parior.
Iată care sunt trei dintre cele mai importante criterii pe care trebuie să le avem în vedere atunci când analizăm casele de pariuri din țara noastră.

1. Varietatea ofertei de pariere

O casă de pariuri care se respect are, invariabil o ofertă de pariere foarte bogată. Vorbim aici atât de un număr mare de sporturi pe care se poate paria, de o multitudine de evenimente sportive disponibile pentru fiecare sport, dar și de o mare varietate de opțiuni de pariere pentru fiecare meci din ofertă, mai ales pentru competițiile cu adevărat importante.

Casele de pariuri se întrec în a-și îmbogăți permanent oferta de pariere pentru că acest lucru le mărește notorietatea și le aduce noi clienți.

2. Valoarea ofertei de pariere

Dacă avem o ofertă de pariere bogată, ne așteptăm ca aceasta să fie și valoroasă, adică să avem la dispoziție cote mari, atractive.

Aici intervine discuția despre marja de profit a caselor de pariuri: cu cât aceasta este mai mica, cu atât cotele oferite pariorilor sunt mai mari. Comparația dintre cotele oferite de casele de pariuri se poate face ușor și este de la sine înțeles că vom prefera să jucăm la casele de pariuri ce ne oferă cote mai tentante.

3. Relațiile cu clienții

Aici vorbim despre diversitatea mijloacelor prin care putem lua legătura cu cei de la casele de pariuri, live chat, e-mail, telefon, chiar WhatsApp, dar mai ales despre modul în care sunt rezolvate problemele pariorilor.

În ultima vreme apar multe sesizări legate de limitarea mizelor pentru unii pariori, de anularea unor bonusuri, de amânarea sau chiar refuzarea plății unor pariuri câștigătoare, chiar de suspendarea unor conturi.

Interesul primordial al pariorilor este ca profitul să poată fi retras în mod operativ și să le intre cât mai repede posibil în conturi; în funcție de acest lucru putem cataloga o casă de pariuri că este serioasă sau nu.

Să fim sinceri, sunt bani mulți la mijloc în industria pariurilor sportive, iar unii aleg, din păcate, să nu joace fair-play, fie ei pariori sau case de pariuri.

Este foarte important să fim corecți în relația cu agențiile de pariuri, să respectăm regulile jocului, pentru a cere, la rândul nostru, corectitudine din partea acestora.

O casă de pariuri cu adevărat perfectă nu există. Putem însă să găsim una foarte aproape de acest deziderat, analizând cu atenție și obiectivitate cele trei criterii pe care le-am expus aici.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Desertul pe care oricine îl mănâncă: rulouri umplute cu cremă de vanilie

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Prăjitura de foi cu miere Albinița. Se prepară în câțiva pași rapizi

Cum se fac cele două creme pe care gospodinele le combină mereu în rețeta de eclere

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețetă de coșulețe cu nucă și gem. Un desert gustos care nu necesită mult timp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri