2019 anul celui de-al III-lea Război Mondial? Profetia cutremuratoare a liderului si pastorului Ronald Weinland


Liderul şi pastorul „Bisericii lui Dumnezeu, pregătirea pentru Împărăţia lui Dumnezeu”, Ronald Weinland, a lansat recent o teorie incredibilă despre semnele care indică faptul că Iisus va reveni pe Pământ în anul 2020, dar numai după ce va începe Al Treilea Război Mondial.

Jurnaliştii de la Daily Star subliniază că autorul care a scris "Profeția împotriva națiunilor" a sugerat că acest lucru se va întâmpla doar după începutul celui de-Al Treilea Război Mondial, adică în februarie sau martie 2019.

''Momentul când va avea loc a doua venire pe Pământ a lui Iisus va depinde de un război mondial" , a scris Weinland: "Dumnezeu a arătat că această numărătoare inversă a timpurilor sfârșitului trebuie să corespundă cu calendarul anual al zilelor sfinte și că aceasta trebuie să aibă loc în momente foarte specifice timpului ".

"Următoarea și mult mai semnificativa numărătoare inversă, ca și alinierea pentru venirea lui Hristos, este de Rusalii, pe 9 iunie 2019."

Citeste si: Surpriză uriașă! Celebrul concurent Exatlon care va participa la Eurovision. Nimeni nu a știut

Dar Weinland a spus că, chiar dacă cel de-Al Treilea Război Mondial nu va începe la începutul anului 2019, Hristos ar putea reveni, dar nu înainte de 2020. El a explicat: "Puteți afla dacă a sosit vremea când Hristos va sta pe Muntele Măslinilor din nou, dacă a izbucnit cel de-Al Treilea Război Mondial în februarie sau martie 2019". "Altfel, următoarea revenire posibilă va fi în Cincizecimea din 2020. Dincolo de acestea, va exista un spațiu de timp mai lung, care va dura doar câțiva ani".

Weindland a spus că motivul pentru care Iisus ar urma să vină atât de repede după izbucnirea războiului este că va încerca să-l oprească. "Lumea este la un pas de un Război Mondial definitiv, exterminator - un război nuclear care ar putea izbucni pe Pământ. Acest război nuclear este declanşatorul revenirii lui Hristos, iar scopul intervenției sale în afacerile omenirii este acela de a pune capăt acestui război ", a spus el.

Citeste si: Bomba începutului de an! Răzvan Botezatu mărturisește în premieră: ”Sunt gay! Și ce dacă?”! Prezentatorul TV nu se mai ascunde și vorbește deschis despre sexualitatea lui

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri