10 metode prin care poti pastra locuinta incalzita mai mult timp in aceasta iarna


In Marea Britanie, de exemplu, oamenii incep sa foloseasca centrala incepand cu luna octombrie si se folosesc de ea zilnic, pana in martie sau aprilie. Acest eveniment coincide cu trecerea la ora de iarna, cu scaderea temperatuilor, si mai ales, cu un cuantum ridicat al facturilor de caldura.

Incalzirea locuintelor reprezinta peste 70% din intreaga energie consumata intr-o locuinta. Astfel, prin reducerea acesteia, dar fara a stopa incalzirea casei, nu numai ca facturile nu vor mai fi atat de costisitoare, dar se vor reduce si emisiile de carbon. Iata 10 metode prin care casa poate fi incalzita si in alte moduri.

Trucuri grozave care te ajuta sa transformi pantofii care te strang in cea mai lejera incaltaminte

1. Foloseste draperiile


Inlatura draperiile si lasa soarele sa patrunda in casa, dar atunci cans se insereaza, pozitioneaza-le in fata geamului, caci vor actiona ca un strat izolant, care va mentine caldura in casa.

Foarte tare! Cum faci ceara de casa din trei ingrediente simple!

2. Muta canapeaua

Poate fi extrem de placut sa ai canapeaua pozitionata in imediata apropiere a caloriferului, dar aceasta absoarbe caldura care ar fi putut incalzi intreaga camera. Prin mutarea acesteia de langa calorifer, aerul cald poate circula liber.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica !”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri