Prajitura rapida cu iaurt si banane! Este absolut delicioasa

Publicat la: 08:59, 06 Ianuarie

Uneori cele mai savuroase deserturi ies din ingrediente putine, usoare si fara a necesita coacere. Cazul de fata o dovedeste!

Ingrediente

1 cutie cu iaurt grecesc (400 gr)
1 cutie mascarpone (250 gr)
50 gr zahar pudra
1/2 pliculet gelatina (5 gr)
2 banane
piscoturi din comert
zeama compot visine
ornamente ciocolata
cacao

Mod de preparare


Am amestecat o cutie de iaurt grecesc cu una de mascarpone. Am adaugat foarte putin zahar vanilat. Am hidratat foarte putina gelatina in zeama de compot de visine. Nu am vrut sa iasa racitura, ci doar usor inchegata.

Apoi, am incalzit-o. NU am fiert-o, da? Am incorporat-o in crema. Am adaugat ornamente de ciocolata. Am pregatit o forma de copt, am asezat folie alimentara, am aranjat-o frumos in interior.

Am insiropat cateva piscoturi cu zeama de compot de visine. Am turnat jumatate din crema, am asezat pe mijloc doua banane intregi, evident curatate. Am turnat restul de crema. Am asezat deasupra cateva piscoturi, am insiropat. Am pus la frigider pana seara.

Am scos din forma prajitura, am pudrat cu putina cacao.

Sursa

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
Bunica Aurelia are 78 de ani, a muncit o viata, dar a ajuns sa locuiasca intr-o scara de bloc. Povestea care te va face sa versi o lacrima
Bunica Aurelia are 78 de ani, a muncit o viata, dar a ajuns sa locuiasca intr-o scara de bloc. Povestea care te va face sa versi o lacrima
X