Lista de alimente anti-cancer a dr. Oz

Lista de alimente anti-cancer a dr. Oz
Lista de alimente anti-cancer a dr. Oz

Natura produce numeroase alimente ce contin substantele necesare prevenirii cancerului. Unele distrug vasele de sange care intretin dezvoltarea celulelor canceroase si astfel acesta boala cumplita este stopata.

Daca esti curios sa stii ce alimente consuma dr. Oz pentru a se proteja de cancer, iata ce nu lipseste din lista sa de cumparaturi:

1. Lactate: branza Jarlsburg, Gouda, Emmenthal.
Anumite sortimente de branza combat cancerul. Jarlsburg este un tip de branza putin cunoscut la noi, dar dr. Oz ni-l recomanda deoarece este benefic. Se pare ca e ideal impotriva cancerului pulmonar. Acesta din urma are cea mai mare rata a mortalitatii in randul ambelor sexe si nu afecteaza doar fumatorii! Astfel, 20% dintre pacientii cu cancer pulmonar nu au fumat niciodata.

Mereu avem impresia ca fumatul e vinovat, dar nu si in acest caz.

Branza Jarlsberg este o branza dulceaga si o textura untoasa. Elementul activ impotriva cancerului este menachinona, o forma a vitaminei K- produsa de bacteria cu care se obtine branza. S-a efectuat un studiu pe 11000 de europeni si s-a demonstrat ca 2 felii de astfel de branza scad riscul dezvoltarii cancerului pulmonar cu 62%.

2. Legume si fructe
Pe lista dr. Oz se gasesc plante cu frunzele verzi (ex.: rucola), varza de Bruxelles, rosii, sfecla, morcovii, cartofii dulci, dovleacul, broccoli, ceapa, praz, ceapa esalota, ciuperci champignon, linte, ardei gras, spanac, portocale, grapefruit, mandarine, lamaie, lime, mere, afine, caise, rodii, mango, prune.

Afinele pot preveni toate tipurile de cancer, de la gura la colon. Insa doctorul Oz vrea sa luam in considerare si un produs banal: banana.

Are un rol foarte important in combaterea cancerului mamar. Sunt o sursa excelenta de vitamina A, respectiv- C; s-a efectuat un studiu pe 906 femei care a demonstrat ca o dieta bogata in banane scade riscul de cancer mamar cu 40%. E recomandata cate o jumatate de banana pe zi oricarei femei.

Mandarinele sau clementinele ajuta la prevenirea cancerului esofagian. Elementele active din aceste fructe sunt hisparedina si nerogenina.

Un studiu efectuat pe 490000 de persoane a demonstrat ca sucul proaspat de citrice scade cu 42% riscul dezvoltarii cancerului esofagian. Doctorul recomanda 2 pahare cu suc proaspat de citrice pe zi.

Citeste mai mult aici.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Atentie la banalele dureri articulare! Pot anunta o boala extrem de grava

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Patrick a pupat-o pe Virginia! Robi dă primele semne de gelozie: „Ce ți se pare ție gestul ăsta?”

Alimentul cu care să înlocuiești zahărul! Prof. Ciurea face dezvăluiri


Cookies