Zodiile care vor străluci în NOIEMBRIE! Vor avea o lună genială, plină de bani


Horoscop noiembrie 2018 Taur

 

Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 încolo, şanse mari de bani în asociere cu alte persoane. În cursul sau în preajma zilei de 9, se întrezăresc mai multe oportunităţi de a te afirma pe planul muncii. Din 15 încolo, se prea poate ca viaţa ta socială să urmeze o curbă ascendentă. După data de 16, vorbeşti mai uşor pe limba colegilor de muncă, semn că dispar unele tensiuni dintre voi.

 

În cursul sau în jurul zilei de 19 se prea poate să revină problemele băneşti în raport cu alte persoane. Comunicaţi mai mult.

 

Pe 25 noiembrie, norocul se poate întoarce pe plan financiar, dar nu fără unele schimbări de atitudine din partea ta. Evită să dai împrumuturi ori să investeşti un capital prea mare în proiectele care nu-ţi ofere încredere.

În cursul sau în jurul zilei de 30, se prea poate să te confrunţi cu unele probleme de sănătate sau de ordin profesional.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 12-18 noiembrie 2018. Alte 3 MARI SCHIMBĂRI la rând cu Venus, Mercur şi Marte! Cosmosul îşi continuă turul de forţă!

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

HOROSCOP RUNE 12-18 noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Racii câştigă pe toate planurile, pentru Tauri vin schimbări legate de casă şi familie

HOROSCOP săptămâna 12-18 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii îşi schimbă impresia despre partenerul de viaţă. Balanţele câştigă bani

Care este starea actorului Florin Busuioc! Este stabil, dar medicii sunt în continuare rezervaţi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri