Zodiile care se potrivesc cel mai bine la pat! Ele sunt cuplurile care fac amor intens, exploziv, romantic, dar niciodata plictisitor


Zodiile care se potrivesc cel mai bine la pat! Ele sunt cuplurile care fac amor intens, exploziv, romantic,  dar niciodata plictisitor

Zodii compatibile în pat: calea spre pantalonii unui Taur este „presărată” cu mâncare 

 

Stil sexual: Taurilor le place ca înainte de amor să fie seduşi cu un vin vechi şi o cină delicioasă. Pentru ei, sexul pe stomacul gol nu este o opţiune, iar o masă copioasă este cel mai bun preludiu. Au libido extraordinar şi sunt dispuşi să facă sex chiar şi zile în şir. De multe ori, doar foamea le stă în cale.   Compatibilitate erotică ridicată cu: Fecioară, Capricorn, Rac, Scorpion, Peşti, Gemeni

 

Taur cu Fecioară: În dormitor, senzualitatea Taurului se amestecă armonios cu atenţia la detalii a Fecioarei. Partidele lor de sex sunt romantice şi foarte expresive. Preferă siguranţa în detrimentul adrenalinei, aşa că vor face mereu amor cu jaluzelele trase şi uşile închise cu cheia.

Totuşi, îşi vor deschide larg „porţile” conşiinţei către partener, căruia vor să îi satisfacă cele mai profunde dorinţe erotice.    

 

Taur cu Capricorn: Două din cele mai puternice semne zodiacale când vine vorba de compatibilitatea sexuală, Taurul şi Capricornul fac implozie de pasiune. Libidourile lor extreme şi energia erotică cu care sunt încărcaţi îi vor face pe apropiaţii lor să se îngrijoreze. Când se întâlnesc în intimitatea, aceşti doi nativi nu părăsesc dormitorul cu zilele, experimentând sexul nu doar fizic, ci şi la un profund nivel spiritual, lăsând orice nevoie umană pe primul loc. 

 

 

Taur cu Rac: Două semne cu o sexualitate puternică, Racul şi Taurul se înţeleg excepţional în dormitor. Racul este cald şi receptiv, dar adoră, totodată, să fie dominat, lucru care va îi va mângâia orgoliul Taurului. Sunt romantici, dar asta nu îi opreşte să facă sex ca două fiare. Drept dovadă a sensibilităţii lor, cuvântul de siguranţă pe care îl aleg adesea este „dragoste”. 

 

 

Taur cu Scorpion: Experienţele sexuale ale acestor doi nativi sunt pentru alţii doar nişte fantezii greu de pus în practică. Îndrăzneala lor şi determinarea de a depăşi orice limită erotică transformă orice partidă de sex între un Taur şi un Scorpion într-un maraton sexual. Au o conexiune desăvârşită, iar calitatea sexului îi poate transforma în poligloţi, doar de dragul de a-şi striga plăcerea pe înţelesul tuturor, chiar şi al vecinilor emigranţi de la etajul superior.   

 

Taur cu Peşti: Pentru Peşti, jocurile erotice şi rolurile din dormitor sunt o manieră bună de a condimenta partidele de sex, însă pentru Tauri sunt modalităţi de a se conecta cu partenerul lor visător. Dorinţa lor sexuală şi atracţia pe care o simt unul faţă de celălalt este atât de puternică încât ar putea inversa polii magnetici ai Pământului.   

 

Taur cu Gemeni: Pentru Tauri şi Gemeni, sexul nu este numai plin de satisfacţii, ci şi o adevărată distracţie. Chiar dacă nu poartă un costum de clovn şi nu face animale din baloane, Taurul va fi atât de excitat de umorul Gemenilor, încât relaţia lor îi poate rupe de realitate. Sunt inventivi şi se vor distra de minune chiar şi când sunt departe unul de celălalt, sexul la telefon atingând noi cote de eficienţă.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.


Abonează-te pe

Citește și:

Prajitura in trei straturi, fara coacere, gata in 20 de minute. NU ai mancat nimic mai bun

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Dieta cu varza cruda. Topesti 5 kilograme in 8 zile - simpla si rapida

De ce sa nu mai mananci niciodata alimente ambalate in caserole de polistiren - Te distrug

Horoscop dragoste saptamana 18-24 iunie 2018. Trei evenimente astrale MAJORE. Cum te influenteaza in AMOR


DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri