Zodiile care se potrivesc cel mai bine la pat! Ele sunt cuplurile care fac amor intens, exploziv, romantic, dar niciodata plictisitor


Zodiile care se potrivesc cel mai bine la pat! Ele sunt cuplurile care fac amor intens, exploziv, romantic,  dar niciodata plictisitor

Zodii compatibile în pat. Atracţia sexuală poate lega şi dezlega relaţii, iar astrele influenţează din plin şi acest aspect. Unele cupluri de zodii zguduie întreaga lume când fac sex, în timp ce în cazul altora partidele sexuale se sfârşesc în dezamăgire.

 

Zodii compatibile în pat: Berbecului îi place sexul fierbinte 

 

Stil sexual: Pasional şi nerăbdător să smulgă hainele, uneori chiar din pragul uşii, Berbecul renunţă de multe ori la preludiu şi trece direct la acţiune. Sunt cei care acţionează, nu cei care se pierd în scenarii, şi preferă să facă sex în ritm alert, potrivit yourtango.com.    Compatibilitate erotică ridicată cu: Leu, Săgetător, Gemeni, Vărsător   Berbec cu Leu: Un „meci” senzual perfect, sexul între Berbec şi Leu este plin de erotism. Ambii nativi sunt plini de dorinţă şi se dedică trup şi suflet plăcerii sexuale a partenerului. Nici măcar hainele nu sunt un impediment în calea pasiunii dintre ei, dar ar fi bine să fie, totuşi, lăsate deoparte, altfel vor arde mocnit din cauza amorului pătimaş.

 

Berbec cu Leu: Un „meci” senzual perfect, sexul între Berbec şi Leu este plin de erotism. Ambii nativi sunt plini de dorinţă şi se dedică trup şi suflet plăcerii sexuale a partenerului. Nici măcar hainele nu sunt un impediment în calea pasiunii dintre ei, dar ar fi bine să fie, totuşi, lăsate deoparte, altfel vor arde mocnit din cauza amorului pătimaş.   

 

Berbec cu Săgetător: Săgetătorul este un adevărat explorator sexual, iar amorul în dormitor este prea „clasic” pentru el, aşa că îl va provoca pe Berbecul din viaţa lui să se dedea dorinţelor sexuale oriunde, oricând. Riscurile pe care şi le asumă, printre care partidele de sex rapide în cabinele de probă sau atingerile interzise din timpul cinei cu părinţii, le vor întări relaţia.   

 

Berbec cu Gemeni: Plăcerea fizică este foarte importantă pentru aceşti nativi, aşa că atunci când se întâlnesc într-un cadru intim, scânteile nu întârzie să apară. Este recomandat ca prima întâlnire erotică dintre Gemeni şi Berbec să aibă loc undeva într-o pădure, altfel riscul unei amenzi pentru deranjarea liniştii publice sunt destul de mari, întrucât amândoi sunt foarte vocali în timpul sexului. O partidă de amor între aceşti doi nativi se poate transforma într-un spectacol de operă între afoni, în doi timp şi trei mişcări.   

 

Berbec cu Vărsător: Atât Berbecul, cât şi Vărsătorul, sunt foarte creativi în dormitor. Ambii sunt experţi în zone erogene, aşa că le vor exploata la maximum, iar plăcerea sexuală îi va transcende în altă dimensiune. Sunt foarte îndrăzneţi în dormitor, aşa că jocurile erotice mai curajoase nu sunt excluse. Este posibil ca Berbecul să fie plăcut impresionat de debaraua privată a Vărsătorului, în care subsemnatul îşi ascunde biciul, cătuşele şi celelalte jucării sado-masochiste, conform sexualastrology.com.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.


Abonează-te pe

Citește și:

Prajitura in trei straturi, fara coacere, gata in 20 de minute. NU ai mancat nimic mai bun

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Dieta cu varza cruda. Topesti 5 kilograme in 8 zile - simpla si rapida

De ce sa nu mai mananci niciodata alimente ambalate in caserole de polistiren - Te distrug

Horoscop dragoste saptamana 18-24 iunie 2018. Trei evenimente astrale MAJORE. Cum te influenteaza in AMOR


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri