Zodiile care pierd totul în IARNA lui 2018. Destinul le joacă feste


Zodiile care pierd totul în IARNA lui 2018. Destinul le joacă feste

Scorpion

 

Pierzi bani, poate fi vorba despre o diminuare a salariului care îţi creează frustrări sau chiar despre pierderea locului de muncă, lucru care te demoralizează puternic.

 

Ai parte şi de o dezamăgire puternică în dragoste. Persoană pe care o iubeşţi şi pe care ţi-ai dorit-o mereu lângă ţine devine rece şi se distanţează, lăsându-te singură şi tristă.

 

Profită de energia jupiteriană şi de tumultul din preajma ta pentru a-ţi trasă noi planuri de viaţă personală şi profesională. Stabileşte-ţi obiective clare pe termen lung şi organizează-ţi resursele, astel încât să te ocupi rezonabil de toate.

 

Efectele eclipselor ce se formează pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător şi Rac îţi influenţează subtil, dar suficient de puternic încât să observi rapid schimbări în segmentul socio-profesional, în segmentul familial, în relaţiile cu străînătatea.

 

Dialogurile şi situaţiile dintre ţine şi persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent şi selectează numai ce îţi este de folos. Există riscul să te implici în acţiuni nepotrivite ţie, dar spre folosul altora.

 

Uranus se mută temporar în Semnul Taurului, exemplificându-ţi chestiuni parteneriale ce trebuie înlăturate sau revigorate. Surprize de proporţii în plan partenerial, dar şi în relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu cei de afaceri.

 

Sursa: divahair


Abonează-te pe

Citește și:

Durere fără margini în lumea sportului românesc! A murit la 8 luni după ce şi-a îngropat fiica

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. O zodie are şansa de a-şi întâlni marea dragoste, alta va căştiga mulţi bani

Câtă nevoie ai de dragoste în funcţie de zodie. Peştii sunt cei mai sensibili

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri