Zece ani de TDG, aniversati sub deviza: Bring on the NEXT TEN!


TDG are o echipa de peste 130 de profesionisti din sfera digitalului, in cele 8 agentii regionale.

TDG, unul dintre principalele grupuri de Marketing Digital & Ad-Tech din Europa si Orientul Mijlociu, sarbatoreste, in luna decembrie, primii zece ani de activitate, de inovare continua si dezvoltare, consolidate in jurul obiectivului central de democratizare a publicitatii in pietele emergente.

Intr-un mesaj aniversar catre parteneri si echipa TDG, Odysseas Ntotsikas, fondatorul si directorul executiv al grupului a mentionat:  « Din 2006, TDG s-a conturat drept un nucleu digital care deschide noi cai si propune noi practici de comunicare, sprijinind piata locala in aventura transformarii digitale si zguduind barierele oligopolistice din mediul de afaceri. Sarbatorim acesti primi 10 ani privind cu nerabdare catre urmatorii zece. »

TDG are o echipa de peste 130 de profesionisti din sfera digitalului, in cele 8 agentii regionale. Opereaza prin 4 companii specializate ThinkDigital, ForestView, TailWind si Project Agora, fiind, de asemenea, organizatorul ICEEfest,  unul dintre cele mai importante evenimente dedicate publicitatii digitale din Europa.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri