Zanni și Elena Marin au intrat într-un scandal de neimaginat! "Baba Cloanța! Cotoroanțo! Îți mai zic o dată: “Sari în foc!”


Survivor România 20 februarie - Jigniri ce nu pot fi reproduse în cuvinte, între Zanni și Elena Marin!


In articol:

Ultima ediție a emisiunii Survivor România 2021, sezonul doi, a dus în tabăra Faimosilor un scandal cu jigniri de neimaginat. Cu o tensiune mare între concurenți pentru că au pierdut jocul de imunitate, Zanni și Elena Marin au fost în centrul acestui scandal.

Pentru că în trecut avuseseră o dispută mare și de neimaginat legată de furtul mâncării Elenei, cei doi au ajuns din nou la cuțite.

Zanni a refuzat să mai aibă conversații cu Elena, mai ales că el a fost primul acuzat de către ea, că i-a furat mâncarea. După această serie de acuzații atât Zanni, cât și Elena Marin nu au mai găsit o cale de mijloc de a se împăca.

După pierderea jocului de imunitate, Zanni a fost cel care s-a bucurat că jocul a fost pierdut și din echipa lor mai pleacă “o verigă slabă”.

Survivor România 20 februarie- Zanni i-a adus jigniri și ofense Elenei Marin într-un scandal imens, după pierderea imunității!

Elena Marin a precizat: “Sunt acuzată că sunt de cea mai joasă speță, sunt înjurată de familie, de cei trecuți în neființă! Nu are cum un bărbat să spună, “hai că poate te arunc în foc și te “stafidesc”!”.

Survivor Romania 20 februarie -  - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Scandal Survivor Romania 2021
Elena Marin in scandal cu Zanni[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine este Maria Hîngu de la Survivor România 2021. Cu ce se ocupă "războinica"?

Zanni a sărit la Elena cu jigniri de tot felul: “A fost o seară când tu mi-ai zis “căministule”! Pentru asta îți declar război și scot “căministul” din mine! Dacă tu îți permiți să mă tragi pe mine de urechi vreodată! Baba Cloanța! Cotoroanțo! Dacă tu îți permiți să îmi spui mie cât ți-am furat mâncarea….

Cotoroanțo! Cotoroanțo! Îți mai zic odată: “Sari în foc!”. Dacă tu îți permiți să îmi spui mie cât i-am furat mâncarea când Alexandra Stan a recunoscut că ea a furat-o! Am dreptul să zic ce vreau …! Ai înțeles?!”, după ce a făcut și câteva gesturi ce au șocat întreagă echipa.

Survivor Romania 20 februarie -  - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Scandal Survivor Romania 2021
Zanni o jigneste pe Elena Marin[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Scandal imens între Jador și Culiță după ce au rupt lanțul prieteniei! "Culiță m-a trădat!"

Elena Marin: “Eu nu mă pot înjosi la nivelul tău! Îmi pare rău!", a încheiat această uitmita de ceea ce a auzit.

Cătălin Moroșanu a sărit în apărarea Elenei: “Vedeți, da?! Vedeți cu toții cum vorbește! Astăzi au căzut măștile și am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache! Nu mă ce să ii reproșez pe parte sportive, pentru că este un om care a adus multe puncte echipei.. dar pe parte umană și ceea ce este el… este o persoană de cea mai joasă speță!”


Abonează-te pe

Citește și:

Scandal în echipa Faimoșilor între Cătălin Moroșanu și Zanni! “Tu ești un nimeni! Dacă nu te lua Alex Velea, știi cine erai tu?! Un “no name”!

Soțul Monicăi Pop, ”umilit” de soție! Totul pleacă de la banii câștigați

Zanni și Elena Marin au intrat într-un scandal de neimaginat! "Baba Cloanța! Cotoroanțo! Îți mai zic o dată: “Sari în foc!”

Prima reacție a lui Alin Sălăjean, după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Echipa lui Alin...”

Cine este Maria Hîngu de la Survivor România 2021. Cu ce se ocupă "războinica"?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Reguli de etichetă și bune maniere la masă. Ce nu trebuie să faci niciodată când te afli la restaurant

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri