Zanni de la Survivor România sare la gâtul lui Jador! “Tu ești Jador și eu sunt un nimeni!”


Jador și Zanni de la Survivor România au reactivat războiul din trecut! Acuzatii dure și toleranță doar de suprafață între cei doi concurenți ai echipei roșii!


In articol:

Unul dintre jocurile pentru imunitate de la Survivor România 2021 a adus în atenția telespectatorilor un scandal între doi concurenți care nu s-au avut la suflet în această competiție: Jador și Zanni. Întoarcerea lui Jador în tabăra Faimoșilor nu a fost una așteptată de membrii echipei de culoare roșie.

Norocul lui a fost că, deși este încă accidentat la unul dintre picioare, Jador a fost că a adus puncte valoraose pentru echipă.

Scandalul a fost reluat între Jador și Zanni și practic nu s-au menajat deloc în vorbe și afirmații.

 Jador și Zanni de la Survivor România au ajuns din nou la cuțite! Afirmațiile au fost dure între cei doi Faimoși!

Citeste si: Jador atacă echipa Faimoșilor de la Survivor România după reîntorcearea sa pe traseu: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni!”

Citeste si: Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România au ajuns din prieteni, dușmani! "Nu trebuie să mă pui tu pe mine la punct!"

Jador: Îmi place o chestie la echipa mea. Eu am bătut ieri oameni pe care ei nu au putut să îi bată! Dar totuși eu sunt ala slab! Adică eu totuși, nu înțeleg!?”, a comentat ironic artistul.

Citeste si: Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!"

Citeste si: Scandalul a continuat la Survivor România între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă!"... Din păcate, este un prieten fals!"

Zanni: “El mi-a spus-o de 100 de ori! El este aici (arătând în sus) și eu sunt un nimeni! Sunt Zannidache! Perfect.. sunt un nimeni în România. Eu sunt aici în România (arătând în jos), tu ești aici în România (arătând în sus). Dar aici suntem la Survivor și suntem egali! Chiar dacă eu am motive să îți vorbesc ție de sus, în competiția asta te tratez de la egal la egal. Deci eu am motive să îți vorbesc, pentru că eu am adus atatea puncte pentru echipa asta, pentru că am un cuvânt de spus..

Tu când ai fost în cârje eu câștigam 4 puncte și tu ai venit și ai beneficiat și tu de premiile noastre! Pentru cât i-am suportat toate …., pentru că ne-am lăsat batjocoriți, înjurați și nu ți-am zis niciodată nimic! Și pentru câte ai făcut, suntem pregătiți și te luăm în echipă că să avem o relație de colegialitate ca s-o ducem bine de acum încolo.”, a încheiat Zanni nervos pe atitudinea pe care o are Jador.


Abonează-te pe

Citește și:

Jador atacă echipa Faimoșilor de la Survivor România după reîntorcearea sa pe traseu: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni!”

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România au ajuns din prieteni, dușmani! "Nu trebuie să mă pui tu pe mine la punct!"

Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!"

Vremea de vineri, 24 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme innorata!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminat la Asia Express – 22 septembrie 2021. Descoperă beneficiile cafelei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri