Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România au ajuns din prieteni, dușmani! "Nu trebuie să mă pui tu pe mine la punct!"


Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu au scos cuțitele și au început atacul! Prietenia celor doi Faimoși de la Survivor România este istorie!


In articol:

Printeniile încep să se rupă în tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2021!

Alianța formată între Zanni, Culiță Sterp, Cosmin Stanciu, Sebastian Chitoșcă și Ana Porgras a început să aibă de suferit pentru că scandalurile se țin lanț de ei.

“Verigile slabe” în opiniile lor au fost eliminate și formula este completă acum pentru a câștiga traseu după traseu în lupta pentru mâncare, imunitate și comunicare. După un scandal interminabil cu multe vorbe grele ce nu pot fi reproduse în cuvinte, între Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp, urmatorul luat în vizor de Sebastian a fost Cosmin Stanciu. Supărarea pentru Sebastian Chitoșcă a fost pentru că Stanciu Cosmin și-a spus părerea în scandalul iscat cu artistul de muzică de petrecere.

Scandal fără precendent între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România, după ce luptatotul de arte marțiale i-a luat apărarea lui Culiță Sterp!

Citeste si: Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!"

Citeste si: Scandalul a continuat la Survivor România între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă!"... Din păcate, este un prieten fals!"

Cosmin Stanciu: “Ce se întâmplă Sebi?"

Sebastian Chitoșcă: “Astăzi tu te-ai băgat într-o problemă de-a mea și nu știu de ce…”

Cosmin Stanciu: “Da, bun! Dar eu nu ți-am zis nimic rău! Eu ți-am zis: “Sebi, nu mai tot comenta, hai să facem chestia asta!””

Sebastian Chitoșcă: “Eu știu ce am de făcut “bro”...

sunt mare am 28 de ani sunt mare, nu trebuie să mă pui tu pe mine la punct! Atâta timp cât nu am o conversație cu tine... ”, au comentat cei doi de față cu ceilalți membrii ai echipei Faimoșilor, în tabără.

Citeste si: Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă monstruoasă la Survivor 2021: "Te uiți urât..."

Citeste si: Ce spune Daniel Pavel la Survivor 2021 despre Jador: "Am un anunț important..."

La testimonial, Sebastian Chitoșcă a fost foarte acid la adresa lui Cosmin Stanciu: “Si a sărit să-mi atragă atenția Cosmin, într-un mod… de parcă abia aștepta să fac eu o greșeală că să îmi spună ceva… că... zbor pe traseu și deranjez! Probabil din cauza asta și se “strânge lanțul” cum tot aud în jurul meu.”

După tot acest scandal și cu cel legat de Culiță Sterp, Sebastian a luat lucrurile personal și le-a spus tuturor în tabără: “Nu trebuie să faceți chestiile astea impotriva mea că să aveți motiv să mă votați. Puteți să mă votați în continuare!”, a comentat revoltat în fața tuturor.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!"

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Scandalul a continuat la Survivor România între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă! "... Din păcate, este un prieten fals!"

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă monstruoasă la Survivor 2021: "Te uiți urât..."

Ce a spus mama lui Sindy de la Survivor România despre apropierea dintre fiica ei și Albert: „Iubit? Cam greu…”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri