Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!"

Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina!

Sindy și Mellina din echipa Războinicilor de la Survivor România au ajuns într-un conflict, bazat pe invidie și orgolii!

După eliminarea din concurs a Mariei Hîngu, în echipa Războinicilor de la Survivor România 2021 au mai rămas doar două concurente: Sindy și Mellina.

Pentru că nu există deloc "chimie", între cele două războinice au început să fie tensiuni, de la cele mai mici mărunțișuri până la cele mai mari divergențe. Deși nu se mai poate spune că a intrat recent în tabăra celor de culoare albastră, pentru că Sindy deja este de mai bine de o lună de zile în competiția supraviețuirii pe meleagurile dominicane cu apă de culoare turcoaz ca pietrele semiprețioase.

Mellina a încearcat pe toate fronturile să creeze alte alianțe, dar se pare că nu are succes pentru că a fost votată pentru a fi eliminată din concurs.

Sindy și Mellina de la Survivor România au ajuns la cuțite! Invidia Mellinei începe să își spună cuvântul în privința favoritei publicului show-ului fenomen!

Citeste si: Scandalul a continuat la Survivor România între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă!"... Din păcate, este un prieten fals!"

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Citeste si: Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă monstruoasă la Survivor 2021: "Te uiți urât..."

Sindy: Mellina... Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidia. De aici pornește tot. Eu niciodată nu am fost invidioasă pe nimeni. Dacă văd o fată că este mai frumoasă, mai bună, că este nu știu cum, că este Dumnezeu, mă bucur pentru ea.

Nu țin absolut nicio răutate, nici invidie, nici gelozie, nimic. La ea este totul invers. Când am ieșit favorită i-a pus capac! În acel moment i-am văzut efectiv fața, expresia ei”, a comentat blonda la adresa Mellinei.

Cu o săptămână în urmă, Sindy a ieșit favorita publicului Survivor România și Mellina a încercat din răsputeri să discute cu ceilalți concurenți din echipa Războinicilor pentru a resuscita spiritele și a-i întoarce împotriva lui Sindy.

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Sindy: „ Am încurcat-o, vai, cum nu pot s-o mai dau afară nicicum, că asta era în capul ei, să mă dea afară din echipa. Ce-o să mă fac, că acum sunt în pericol. Sindy se înțelege bine cu Marius, cu Andrei, și cu Albert și cine o mai fi, și acum sunt în perciol, nu este bine, trebuie să mă gândesc la ceva, cum să fac eu să o dau afară pe fata asta. Trebuie să mă gândesc la un plan bun’. Poate am dreptate, poate n-am dreptate, nu știu cum ați văzut voi, dar eu zic că așa este. Noi, fetele, simțim unele chestii”, a menționat Sindy despre planul Mellinei.

Surprinzător pentru mulți coechipieri, inclusiv pentru Sorin, atitudinea Mellinei a fost taxată mai ales după ieșirea din competiție a Mariei Hîngu. După această eliminare, Mellina a făcut imediat o mini coaliție împreună cu Albert, care a ieșit o luna de zile favoritul publicului.Citește și:

Scandalul a continuat la Survivor România între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă! "... Din păcate, este un prieten fals!"

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă monstruoasă la Survivor 2021: "Te uiți urât..."

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies