Zacusca de fasole - reteta veche, traditionala


Zacusca de fasole - reteta veche, traditionala

Zacusca de fasole poate reprezenta aperitivul ideal in sezonul rece. Aceasta poate fi mancata imediat dupa ce s-a racit sau se poate pastra in camara.

Ingrediente:

● 2 kilograme de ceapă

● 1,5 kilograme de gogoşari

● 2 kilograme de roşii

● 600 grame de morcov

● 1 kilogram de fasole boabe

● 1 litru de ulei

● 5 foi de dafin

● 1 lingură de cimbru uscat

● piper

● sare

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai simpla reteta pentru conservarea rosiilor! Toate gospodinele trebuie sa o stie!

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Cheesecake cu zmeura, o reteta delicioasa de vara!

Prajitura de sezon cu visine si cacao - reteta ca la tara

Baclavale de casa fara zahar - Reteta buna pentru persoanele cu diabet sau care tin cura de slabire

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri