Zacusca de fasole - reteta veche, traditionala


Zacusca de fasole poate reprezenta aperitivul ideal in sezonul rece. Aceasta poate fi mancata imediat dupa ce s-a racit sau se poate pastra in camara.

Ingrediente:

● 2 kilograme de ceapă

● 1,5 kilograme de gogoşari

● 2 kilograme de roşii

● 600 grame de morcov

● 1 kilogram de fasole boabe

● 1 litru de ulei

● 5 foi de dafin

● 1 lingură de cimbru uscat

● piper

● sare

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai simpla reteta pentru conservarea rosiilor! Toate gospodinele trebuie sa o stie!

Veste ȘOC în televiziune! Mircea Radu a plecat definitiv

Cheesecake cu zmeura, o reteta delicioasa de vara!

Prajitura de sezon cu visine si cacao - reteta ca la tara

Baclavale de casa fara zahar - Reteta buna pentru persoanele cu diabet sau care tin cura de slabire

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Nicos, din nou în mijlocul scandalurilor de la "Puterea Dragostei"!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri