WOW! Un kilogram de carne la gratar face cat 700 de tigari! Uite de ce eviti gratarul!

WOW! Un kilogram de carne la gratar face cat 700 de tigari! Uite de ce eviti gratarul!
WOW! Un kilogram de carne la gratar face cat 700 de tigari! Uite de ce eviti gratarul!

Medicul endocrinolog Virgiliu Stroescu iti spune de ce este bine sa eviti sa mananci carne la gratar.

 

"Vreti sa va spun adevarul sau sa va spun minciuni ca sa va bucurati? Noua ne plac neadevarurile. Ca idee, cea mai buna hrana este carnea cruda, din fructe si legume, care este cea mai sanatoasa. Insa nu putem sa o mancam cruda, asa ca trebuie sa o prelucram termic. Dar nu e foarte sanatoasa pentru ca este un mediu de cultura formidabil. Ar putea sa dea o serie intreaga de toxiinfectii si infectii.
Fie o fierbem, fie o prajim fie o punem pe gratar cu carbuni. Astfel avem carnea prajita, grasimea prajita, fumul prajit si alcoolul. Sunt patru elemente nocive. Fiecare om are momente de nebunie.
Un kilogram de carne la gratar face cat 700 de tigari. Tigara are o substanta numite benspiren care e cangerigena 100%. Nu da cancer pe loc, dar il favorizeaza.
Cel care intoarce micii si sta cinci- sase ore este ca si cum ar fi fumat doua pachete de tigari.", a spus medicul la "Draga mea prietena".
##VIDEO21207##
"Organismul uman este incredibil de rezistent. Daca nu am avea un organism asa rezistent, daca am manca un mic am muri la cate substante toxice are in el.
Daca mancati o friptura, trageti o salata buna dupa aceea pentru a lua antioxidanti pentru a linisti toxinele.
Hrana vegetala ne ajuta sa traim. Are substante care ne ajuta sa invingem toxinele.", a continuat medicul.
##VIDEO21208##
"Carbunele este mai pacatos pentru ca are gudron, benspiren, mitrozamin, chinone, benzen, hidrocarburi. Sunt substante procancerigene.
Acrilamida, aminele se gasesc si in gratarul electric. Carnea are proteine care se degradeaza, are grasimi care sunt facute din acizi grasi care se transforma in substante cancerigene.
Alcoolul alaturi de proteine formeaza niste substante care distrug totul in organism. Ataca in special creierul, tubul digestiv, ficatul si muschii.
Carnea, ca atare, are proteine, minerale, tot ce trebuie. Are si mult colesterol.", a mai spus Virgiliu Stroescu.

" Vreti sa va spun adevarul sau sa va spun minciuni ca sa va bucurati? Noua ne plac neadevarurile. Ca idee, cea mai buna hrana este carnea cruda, din fructe si legume, care este cea mai sanatoasa.

Insa nu putem sa o mancam cruda, asa ca trebuie sa o prelucram termic. Dar nu e foarte sanatoasa pentru ca este un mediu de cultura formidabil. Ar putea sa dea o serie intreaga de toxiinfectii si infectii. Fie o fierbem, fie o prajim fie o punem pe gratar cu carbuni. Astfel avem carnea prajita, grasimea prajita, fumul prajit si alcoolul. Sunt patru elemente nocive. Fiecare om are momente de nebunie.



Un kilogram de carne la gratar face cat 700 de tigari. Tigara are o substanta numite benspiren care e cangerigena 100%. Nu da cancer pe loc, dar il favorizeaza. Cel care intoarce micii si sta cinci- sase ore este ca si cum ar fi fumat doua pachete de tigari.", a spus medicul la "Draga mea prietena".

##VIDEO21207##

"Organismul uman este incredibil de rezistent.
Daca nu am avea un organism asa rezistent, daca am manca un mic am muri la cate substante toxice are in el. 

Daca mancati o friptura, trageti o salata buna dupa aceea pentru a lua antioxidanti pentru a linisti toxinele. Hrana vegetala ne ajuta sa traim. Are substante care ne ajuta sa invingem toxinele.", a continuat medicul.

##VIDEO21208##

" Carbunele este mai pacatos pentru ca are gudron, benspiren, mitrozamin, chinone, benzen, hidrocarburi. Sunt substante procancerigene. 

Acrilamida, aminele se gasesc si in gratarul electric. Carnea are proteine care se degradeaza, are grasimi care sunt facute din acizi grasi care se transforma in substante cancerigene. Alcoolul alaturi de proteine formeaza niste substante care distrug totul in organism. Ataca in special creierul, tubul digestiv, ficatul si muschii. 

Carnea, ca atare, are proteine, minerale, tot ce trebuie. Are si mult colesterol.", a mai spus Virgiliu Stroescu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Citește și: Alexandra fierbe de gelozie și îl ia la rost pe Dorobanțu: „Care-i fata dintre noi doi?!”. Cu ce răspuns vine concurentul de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: A fost găsit! Un român dat dispărut cu 23 de ani în urmă și considerat mort de familie a apărut acum în mod miraculos- stirilekanald.ro



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Adriana Bahmuțeanu, supărată pe cei doi copii ai săi? Vedeta a vorbit deschis despre perioada prin care trece! "Eu vă înțeleg indiferent câte prostii faceți și dacă greșiți!"

Imaginile cu Daciana Sârbu de nerecunoscut! Cum arăta înainte să îl cunoască pe Victor Ponta

Liviu Guță îi dă replica lui Culiță Sterp. Ce l-a deranjat la declarațiile făcute de colegul său de breaslă: „Nu mi se pare corect”

Nimeni nu se aștepta la asta! O concurentă de la „Bravo, ai stil” s-a despărțit de tatăl copiilor ei după o nuntă ca-n filme

Și-a pus sau nu Violeta Bănică acid în buze: „În familia mea...”

El este noul partener de platou a celebrei actrițe Simay Barlas, care joacă rolul principal Efnan în serialul Aziz! Este vorba despre unul dintre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia

Ea e tânăra care s-a scufundat cu mașina în Olt. Mihaela avea 23 de ani și venise în vacanță la rude


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies