WOW! Un kilogram de carne la gratar face cat 700 de tigari! Uite de ce eviti gratarul!


WOW! Un kilogram de carne la gratar face cat 700 de tigari! Uite de ce eviti gratarul!

Medicul endocrinolog Virgiliu Stroescu iti spune de ce este bine sa eviti sa mananci carne la gratar.

 

"Vreti sa va spun adevarul sau sa va spun minciuni ca sa va bucurati? Noua ne plac neadevarurile. Ca idee, cea mai buna hrana este carnea cruda, din fructe si legume, care este cea mai sanatoasa. Insa nu putem sa o mancam cruda, asa ca trebuie sa o prelucram termic. Dar nu e foarte sanatoasa pentru ca este un mediu de cultura formidabil. Ar putea sa dea o serie intreaga de toxiinfectii si infectii.
Fie o fierbem, fie o prajim fie o punem pe gratar cu carbuni. Astfel avem carnea prajita, grasimea prajita, fumul prajit si alcoolul. Sunt patru elemente nocive. Fiecare om are momente de nebunie.
Un kilogram de carne la gratar face cat 700 de tigari. Tigara are o substanta numite benspiren care e cangerigena 100%. Nu da cancer pe loc, dar il favorizeaza.
Cel care intoarce micii si sta cinci- sase ore este ca si cum ar fi fumat doua pachete de tigari.", a spus medicul la "Draga mea prietena".
##VIDEO21207##
"Organismul uman este incredibil de rezistent. Daca nu am avea un organism asa rezistent, daca am manca un mic am muri la cate substante toxice are in el.
Daca mancati o friptura, trageti o salata buna dupa aceea pentru a lua antioxidanti pentru a linisti toxinele.
Hrana vegetala ne ajuta sa traim. Are substante care ne ajuta sa invingem toxinele.", a continuat medicul.
##VIDEO21208##
"Carbunele este mai pacatos pentru ca are gudron, benspiren, mitrozamin, chinone, benzen, hidrocarburi. Sunt substante procancerigene.
Acrilamida, aminele se gasesc si in gratarul electric. Carnea are proteine care se degradeaza, are grasimi care sunt facute din acizi grasi care se transforma in substante cancerigene.
Alcoolul alaturi de proteine formeaza niste substante care distrug totul in organism. Ataca in special creierul, tubul digestiv, ficatul si muschii.
Carnea, ca atare, are proteine, minerale, tot ce trebuie. Are si mult colesterol.", a mai spus Virgiliu Stroescu.

" Vreti sa va spun adevarul sau sa va spun minciuni ca sa va bucurati? Noua ne plac neadevarurile. Ca idee, cea mai buna hrana este carnea cruda, din fructe si legume, care este cea mai sanatoasa. Insa nu putem sa o mancam cruda, asa ca trebuie sa o prelucram termic. Dar nu e foarte sanatoasa pentru ca este un mediu de cultura formidabil. Ar putea sa dea o serie intreaga de toxiinfectii si infectii. Fie o fierbem, fie o prajim fie o punem pe gratar cu carbuni. Astfel avem carnea prajita, grasimea prajita, fumul prajit si alcoolul. Sunt patru elemente nocive. Fiecare om are momente de nebunie.


Un kilogram de carne la gratar face cat 700 de tigari. Tigara are o substanta numite benspiren care e cangerigena 100%. Nu da cancer pe loc, dar il favorizeaza. Cel care intoarce micii si sta cinci- sase ore este ca si cum ar fi fumat doua pachete de tigari.", a spus medicul la "Draga mea prietena".

##VIDEO21207##

"Organismul uman este incredibil de rezistent. Daca nu am avea un organism asa rezistent, daca am manca un mic am muri la cate substante toxice are in el. 

Daca mancati o friptura, trageti o salata buna dupa aceea pentru a lua antioxidanti pentru a linisti toxinele. Hrana vegetala ne ajuta sa traim. Are substante care ne ajuta sa invingem toxinele.", a continuat medicul.

##VIDEO21208##

" Carbunele este mai pacatos pentru ca are gudron, benspiren, mitrozamin, chinone, benzen, hidrocarburi. Sunt substante procancerigene. 

Acrilamida, aminele se gasesc si in gratarul electric. Carnea are proteine care se degradeaza, are grasimi care sunt facute din acizi grasi care se transforma in substante cancerigene. Alcoolul alaturi de proteine formeaza niste substante care distrug totul in organism. Ataca in special creierul, tubul digestiv, ficatul si muschii. 

Carnea, ca atare, are proteine, minerale, tot ce trebuie. Are si mult colesterol.", a mai spus Virgiliu Stroescu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOU: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri