Wow, ce nebunie! Ce au făcut Gabriela Cristea și Tavi Clonda după nuntă! Nimeni nu se gândea la așa ceva!


Wow, ce nebunie! Ce au făcut Gabriela Cristea și Tavi Clonda după nuntă! Nimeni nu se gândea la așa ceva!


In articol:

Gabriela Cristea și Tavi Colnda și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu pe 24 august, după aproape șapte ani de relație. Cei doi au ales să petreacă nunta într-un stil relaxat, în grădină, dar, au promis, însă că botezul micuței Iris va fi mult mai grandios. 

Vedeta TV a ales să poarte două rochii de mireasă cu care a făcut furori. La câteva ore după ce a îmbrăcat rochia de mireasă stil prințesă, Gabriela Cristea a schimbat-o cu una transparentă, dar și decupată în unele zone.

Wow, ce nebunie! Ce au făcut Gabriela Cristea și tavi Clonda după nuntă! Nimeni nu se gândea la așa ceva!

După ce emoțiile au trecut, iar atmosfera a fost din ce în ce mai relaxantă, proaspeții căsătoriți au lăsat deoparte rochia și costumul și s-au schimbat… în pijamale.. Desigur, acestea nu au fost alege întâmplător. Pe tricoul alb al cântărețului este scris mesajul: “WOW, DAD , iar pe cel al vedetei de televiziune: “Do not disturb. Eat…”.

Citeste si: Ce a postat Gabriela Cristea, înainte de ceremonia din biserică! ”Nu știam atunci că vom avea un drum comun”

Citeste si: Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Gabrielei Cristea

Citeste si: O fotografie cât 1000 de cuvinte! Cum au fost surprinși Gabriela Cristea și Tavi Clonda chiar în fața altarului!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri