Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor


Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor

Ce au anunțat meteorologii pentru săptămâna care urmează. Iată cum va fi vremea pentru fiecare zonă în parte.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremeea în intervalul 28.09- 26.10 2020 în toate zonele țării.

Vremea va fi călduroasă în cea de-a doua lună a toamnei, cu temperaturi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit pentru începutul lunii octombrie. De asemenea, este prognozată și o perioadă cu o abatere termică pozitivă ușor accentuată în regiunile estice și sud-estice, potrivit meteromania.

Cât despre precipitații, acestea vor fi normale la începutul lunii octombrie, urmând ca după jumătatea lunii octombrie să fie deficitare în unele zone.

În săptămâna 28 septembrie – 5 octombrie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată, local, în regiunile estice și sud-estice.

În perioada 12 – 19 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile nord-vestice, iar în rest regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 19 – 26 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile din nordvestul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Sursa: meteoromania.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Vremea de weekend, 26-27 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile!

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Prognoza meteo pe două săptămâni! Cum va fi vremea până la finalul lunii

Meteo România- un val de aer tropical din Africa va face prăpăd în țară!

Cod roșu de furtuni în România! Care sunt localitățile vizate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

|| NOTEAZĂ || Cum se mănâncă avocado și ce proprietăți nutritive are

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri