Vremea de marti, 15 septembrie 2020. Anunțul ANM: Urmează zile însorite!


Vremea de marti, 15 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi prietenoase!

Vremea de marți, 15 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare, pe timp de zi. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.


In articol:

Vremea de marți, 15 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare, pe timp de zi.

Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.

Vremea de marti, 15 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi prietenoase!
Vremea de marti, 15 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi prietenoase!

Cum va fi vremea marți, 15 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 26/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 11/17 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 24/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 15/20 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 25/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/16 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 26/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/17 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 27/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/18 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 29/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/18 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 27/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/20 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 28/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/15 grade Celsius.

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 30 de grade, în timp ce temperatura minimă de 15 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 20 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 32 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa ingrijesti petunia astfel incat sa iti reziste si la anul!

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

Simona Hapciuc, împotriva Faimoșilor de la Survivor România: „Nu am nimic de-a face cu..."

RaeLynn și Josh Davis vor deveni părinți pentru prima oară!

Izvorul Tămăduirii, când pică și ce semnificație are această sărbătoare închinată Maicii Domnului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Greta Thunberg, adolescenta care a declanșat cel mai mare protest din istorie față de schimbările climatice

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri