Vremea de marți, 1 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile in vestul țării!


Vremea de marți, 1 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile in vestul țării!

Vremea de marți, 1 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în zonele de est ale țării. Temperaturile vor fi caniculare, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită în în jumătatea estică a țării, cu nori care vor brăzda cerul izolat si cu averse de ploaie în jumătatea vestică a țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin caniculare.


In articol:

Vremea de marți, 1 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în zonele de est ale țării. Temperaturile vor fi caniculare, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită în în jumătatea estică a țării, cu nori care vor brăzda cerul izolat si cu averse de ploaie în jumătatea vestică a țării.

A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin caniculare.

Citeste si: Deschiderea restaurantelor în România, de la 1 septembrie. Ce condiții trebuie să respecte patronii

Vremea de marți, 1 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile in vestul țării!
Vremea de marți, 1 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile in vestul țării!

Cum va fi vremea marți, 1 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 30/37 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 14/19 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 27/35 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 17/22 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 25/33 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/17 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 30/36 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/20 grade Celsius.

În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 30/36 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/19 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 23/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/15 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 22/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/14 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 26/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/16 grade Celsius.

Citeste si: Vremea. ANM a anunțat prognoza meteo pentru România. Când se va instala frigul

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 35 de grade, în timp ce temperatura minimă de 18 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 19 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 32 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi partial innorat, cu posibile descarcari electrice, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 35 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi innorat cu ploios, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie 2020. Două zodii, cu destinul în derivă


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop rune septembrie 2020. Luna războiului, pentru două zodii

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Deschiderea restaurantelor în România, de la 1 septembrie. Ce condiții trebuie să respecte patronii

Veste de ultim moment! S-a aflat când apare vaccinul împotriva noului coronavirus

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie 2020. Două zodii, cu destinul în derivă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri