VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Când se plătesc primele TICHETE DE VACANŢĂ

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Când se plătesc primele TICHETE DE VACANŢĂ
VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Când se plătesc primele TICHETE DE VACANŢĂ

Valoarea voucherelor de vacanţă emise anul trecut a ajuns la 250 de milioane de euro, un nivel de aproape nouă ori mai mare faţă de 2017, potrivit informaţiilor primite de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) de la Ministerul Finanţelor Publice şi publicate marţi.

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Suma este de aproape nouă ori mai mare faţă de 2017, dar sub cea de 400 de milioane de euro, cât era estimarea iniţială pentru 2018.

"372 de milioane de euro proveneau din distribuirea voucherelor către un număr de 1,2 milioane de angajaţi din sistemul public, la care se adauga suma celor primite de angajaţii din sistemul privat. 30 de milioane de euro a fost valoarea celor distribuite în mediul privat în 2017", se arată în comunicat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Alina Pană şi Ştefan Floroaică, surprinşi împreună! Ce făceau cei doi foşti concurenţi de la Exatlon

Din totalul celor emise anul trecut, 22,4 milioane de vouchere, reprezentând peste 90% (20,7 milioane), au fost pe suport de hârtie, restul fiind pe suport electronic.

Cea mai mare valoare a voucherelor emise în 2018 a fost atinsă în luna iunie (125 de milioane de euro), reprezentând jumătate din nivelul înregistrat până la finalul anului, potrivit ANAT.

Citeşte continuarea pe RTV. Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„Vulturii” Victor Slav si Catalin Cazacu se alatura juriului “Bravo, ai stil!”, in aceasta saptamana! “Vom fi intransigenti”

O RECUNOȘTI? Este o controversată cântăreață din România, care acum se află în mijlocul unui scandal

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Iubita lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia, construiește un imperiu în afaceri. Cu ce se ocupă atunci când nu este pe scenă

Horoscop 23 iunie 2024. Află ce zodie va face o rezervare pentru a pleca în vacanță

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies