Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit de mai mult timp?! Ce a declarat actorul?

vlad gherman si cristina ciobanasu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au frânt inimile a mii de fani când au anunțat acum câteva zile că se despart. Cu toate astea, se pare că ruptura s-a produs de mai mult timp.

În urmă cu câteva zile, cel mai solid cuplu din showbiz își anunța ruptura. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au reprezentat pentru fanii din întreaga țară un exemplu de iubire și înțelegere cum rar mai poate fi găsit. Totuși, se pare că cei doi au decis să se despartă de mai mult timp.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit de mai mult timp?!

Vlad Gherman ține legătura cu fanii de pe rețelele de socializare, acolo unde se află cei mai mulți dintre oamenii care îl apreciază.

Actorul dorește să pornească într-o nouă aventură, de unul singur, și asta implică foarte multă sinceritate față de public.

Citeste si: Otilia Bilionera, nuntă în secret. S-a măritat într-o moschee

Pe contul personal, Vlad Gherman le-a destăinuit fanilor că el și Cristina Ciobănașu s-au despărțit, de fapt, de acum două săptămâni, însă anunțul a fost făcut mult mai târziu.

De aceea, actorul locuiește acum la sora lui ori la vărul său.

vlad gherman si cristina ciobanasu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz[Sursa foto: Instagram Vlad Gherman]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Deși Vlad Gherman recunoaște că despărțirea l-a afectat extrem de mult, dat fiind faptul că a slăbit 7 kilograme într-un timp relativ scurt, acesta este recunoscător pentru persoanele pe care le are în jurul său.

Citeste si: Gabriela Cristoiu, decizie fără precedent! Se desparte de iubitul turc, cel care a sechestrat-o!

”Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. Este o experiență interesantă sincer și extrem de benefică pentru mine.

Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta”, a declarat Vlad Gherman.

vlad gherman declaratii despartire
Vlad Gherman vorbește despre despărțirea de Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Instagram Vlad Gherman]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

„E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm. Nu ar fi fost fair față de nimeni să aflați din alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris”, mai spunea actorul.

Cu toate că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit, fanii îi iubesc și le apreciază în continuare munca fără de care nu ar mai fi reprezentat un etalon pentru tinerii din ziua de astăzi.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cristina Ciobănașu, ipostaze indecente pe internet! Vlad Gherman a publicat imaginile controversate

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies