Irina Stroia de la "Insula Iubirii" are din nou cancer: "M-am închis în mine..."

irina stroia cancer
Irina Stroia de la "Insula Iubirii" are din nou cancer

Irina Stroia, cunoscută ca ispită la "Insula Iubirii" se luptă cu cea mai necruțătoare boală. Ce a declarat frumoasa blondină despre momentele grele prin care trece?

Irina Stroia, frumoasa blondină cunoscută publicului larg drept ispita de la "Insula Iubirii", are din nou cancer. La 25 de ani, fata se luptă cu o boală care îți distruge atât psihicul, cât și fizicul. Cum a făcut anunțul tulburător?

Irina Stroia de la "Insula Iubirii" are din nou cancer

La începutul anului 2020 pentru Irina Stroia au început cele mai cumplite probleme. Ispita de la "Insula Iubirii" afla că suferă de cancer, o boală care te macină fără să îți dai seama. 

Citeste si: Alex Bobicioiu, declarații de dragoste surprinzătoare pentru Bianca Comănici! "Vrei să fim din nou...?"

Cu toate că a vrut să țină totul ascuns, Irina Stroia a decis că trebuie să-și anunțe fanii despre boala care o macină.

irina stroia boala
Irina Stroia trece prin cele mai cumplite momente ale vieții sale[Sursa foto: Instagram Irina Stroia]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"La începutul anului am fost diagnosticată cu o formă de cancer. Pe scurt, am primit cea mai mare palmă de la viaţă. Nu puteam să plâng, să îmi manifest frica sau emoţiile în vreun fel pentru că mama mea a trecut prin destule în viaţa ei şi să mă vadă şi pe mine la pămânţ, ar fi distrus-o şi mai tare decât vestea că unul dintre copiii ei are o boală ce poate ucide.

Pandemia mi-a permis să fac puţine seturi de analize, un medic m-a consultat înainte de starea de urgenţă, alţi trei au primit doar analizele făcute înainte de nebunia globală, online. Cei trei din urmă îmi spuneau că au avut cazuri cu analize asemănătore care au trecut peste, dar şi cazuri care în 3 luni au murit. Îngheţam după fiecare apel. Pentru prima dată m-am închis în mine, încercând să ascund cât mai adânc frică.
Nopţi la rând adormeam plângând cu gândul că dacă mor, cine mai are grijă de mama mea, de fratele meu?", spunea Irina Stroia acum ceva timp.

Citeste si: Olguța Berbec a născut o fetiță! Cum se simte cântăreața de muzică populară după marele eveniment?

După un tratament pe care a trebuit să-l ia pentru a avea o șansă, în toamna anului 2020, Irina Stroia își anunța urmăritorii că totul este bine și că și-a revenit.

irina stroia despre cancer
Irina Stroia se luptă cu cea mai necruțătoare boală[Sursa foto: Instagram Irina Stroia]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

"Iubiţii mei frumoşi, dacă nu aţi fi fost voi în lunile astea, nu şţiu în ce măsură starea mea psihică ar fi fost bună.

Scriu cu lacrimi în ochi, de fericire că vă am în viaţa mea, pentru că voi, alături de familie, îmi sunteţi bogăţia. Mi-aţi făcut cel mai mare cadou prin simpla prezenţă, suportul necondiţionat şi crizele de râs oferite. Să îmi trăiţi voi mie, pentru că fără familie şi fără voi prezentul ar fi fost cu totul diferit", spunea Irina Stroia.

Cu toate acestea, fericirea a durat destul de puțin. Cancerul a recidivat, iar Irina Stroia se luptă cu boala necruțătoare la doar 25 de ani.

"Acum două săpămâni am făcut un set de analize şi am văzut că s-a mărit la loc. Este şocul psihic. Îmi apar tot felul de întrebări în cap. Este şi o perioadă foarte stresantă pentru mine. Am tot amânat. Prima dată când am descoperit boala, medicii mi-au spus că este normal să revină atât de repede, pentru că celulele se multiplică foarte repede. Puteam să operez atunci, dar am zis să luăm calea cea mai uşoară cu tratament. Dacă, ferească Dumnezeu, nu se va putea aşa, vom apela la operaţie. Momentan vreau să lupt eu pe picioare. Sunt tânără, nu vreau să ajung să mă operez la 25 de ani", a mărturisit Irina Stroia.

 Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Simina și Alex Zănoagă s-au despărțit?! Ce au observat fanii

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Andreea Oprică, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", a dezvăluit cine este noul ei iubit!

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies