Viviana Sposub a prins buchetul miresei! Anunțul despre finalista „Bravo ai stil! Celebrities” a fost făcut deja: „Se mărită!!!”


Concurentele sunt la distanță de doar câteva zile până la Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar atmosfera din platou este din ce în ce mai tensionată!


In articol:

Numărătoarea inversă a început deja, iar concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities” luptă în continuare cu toate forțele pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din țară, dar și premiul în valoare de 100.000 de lei! Cele cinci vedete rămase în competiție se află la distanță de doar câteva ediții până la Marea Finală, timp în care vor face tot ce le stă în putință pentru a-și dovedi abilitățile stilistice, atât în fața celor trei jurați, cât și a celor de acasă. 

Citeste si: Viviana Sposub leagă noi prietenii înainte de Marea Finală! Cu cine a fost surprinsă iubita lui George Burcea: „Când ți se pune pata...”

Jurații „Bravo, ai stil! Celebrities”

Jurații „Bravo, ai stil! Celebrities”

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Viviana se mărită” 

Pe lângă nelipsitele momente tensionate din platou, concurentele găsesc și portițe de scăpare prin care se mai detașează puțin, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta!

Cele cinci vedete rămase în concurs au asistat la un moment surpriză, despre care nimeni nu știe dacă va fi sau nu adevărat până la urmă. Raluca Dumitru, prezentă în această ediție în rolul de mireasă, a aruncat buchetul, iar cea care l-a prins a fost nimeni alta decât Viviana Sposub: „Viviana se mărită!”

Adina Halas: „Vreau să profit de fiecare secundă pentru a fi cu  voi toți! Am tratat fiecare emisiune și tinută cu seriozitate!"

Maurice Munteanu: „Ținuta nu convinge!"

Viviana Sposub: „Sunt bucuroasa de tot ce am trăit aici!"

Citeste si: Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”! Vedeta vrea să plece din țară: „Să văd ce direcție voi urma în viață”

Viviana Sposub

Viviana Sposub

[Sursa foto: Captură YouTube]

Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”- 5 februarie 2022

Marea Finală a show-ului de modă de la Kanal D va avea loc pe data de 5 februarie 2022, de la ora 20:00. Concurenta care va primi cele mai multe voturi din parte publicului va câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei!


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

SEMIFINALA: Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 29 ianuarie 2022

Ruxi a izbucnit în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Este pentru prima dată când vedeta a dat frâu liber sentimentelor: „Mă emoționez...”

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„O să mă vedeți în rochie albă” Ce a declarat Majda Aboulumosha despre căsătorie
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri