SEMIFINALA: Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 29 ianuarie 2022


Cine a fost concurenta eliminată în gala de sâmbătă seara, semifinala mult aşteptată de tinerele rămase în concurs.


In articol:

Semifinala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities a fost un adevărat spectacol şi a oferit emoţii fanilor înfocaţi ai show-ului. Gala difuzată sâmbătă seara, la ora 20:00, pe postul Kanal D a surprins prin ţinute spectaculoase, atent alese de concurente, pentru a cuceri juratii şi telespectatorii. Concurentele rămase în emisiune: Bella Santiago, Ruxi, Raluca Dumitru, Adina Halas și Amna au fost încercate de emoții mari.

Bravo, ai stil! Celebrities 29.01.2022

semifinala bravo ai stil 2022

În semifinală, concurentele s-au pregătit temeinic cu ţinute special alese pe tema serii de gală “Cover Girl – Fata de pe copertă”.

Totodată, Ilinca Vandici a specificat că una dintre concurente o să părăsească emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities:" Semifinalistelor, la finalul acestei seri vom afla cine va părăsi competiția."

Cum a arătat clasamentul stelelor de la Bravo, ai Stil! Celebrities, în data de 29 ianuarie 2022

bravo ai stil 29 ianuarie 2022

Clasament - punctele oferite de juraţi 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Punctele oferite de juraţi pentru concurente au fost:

Viviana Sposub – 15 puncte

Ruxi – 15 puncte

Raluca Dumitru – 13 puncte

Adina Halas – 9 puncte

Bella- 8 puncte

Amna – 7 puncte

Cine s-a clasificat la Bravo, ai Stil! Celebrities în marea finală din 5 februarie 2022

Victor Slav a oferit câte un punct pentru Viviana şi Raluca Dumitru.

Locul întâi al galei a fost câştigat de Viviana Sposub. Aceasta a obţinut imunitate şi s-a clasat direct în finala show-ului fenomen al postului Kanal D. De asemenea, Ruxi a obţinut şi ea a doua imunitate a serii.

O polemică destul de dură a existat între Ruxi şi juraţii emisiunii. Tibi Clenci a făcut o remarcă faţă de muzica pe care Ruxi a ales-o în semifinală... o manea.

Ruxi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tibi Clenci: "Mi-ar fi plăcut altă muzică, nu că nu aş fi de acord. Repet, m-ai văzut dansând. Al cui moment este, Ruxi, spune-mi şi mie?!"

Ruxi: "Cred că voi ştiaţi că eu mă simt prost că defilez pe manele. Am spus asta producţiei şi ei v-au zis vouă că nu înţeleg. Eu i-am zis lui Chaddy, te rog nu facem pe manele oricât de mult mi-aş dori pentru că o să se ia juriul de mine."

Tibi Clenci: "Eu am spus fără să te cert, încă o dată repet. Mi s-a părut fantastic, super carismatic în situaţia acestei ţinutei să aduci o altă piesă. Nu melodie."

Raluca Bădulescu: "Nu mai daţi vina pe Chaddy că nu este corect. El face numerele artistice pe care voi le agreaţi. Orice se întâmplă, decizia finală este la voi. Ţinută pe care o porţi este bună, fără discuţie. Îmi place cum ai ales, tipul ăsta de prezentare în jurul capului, mâneca...am văzut-o undeva. Îmi place cum ai ales sutienul din oglinzi. Nu te mai uita cu bănuiala într-o parte. Vii cu oglindă şi îmi iei ochiul ăsta şi cred că arăt chioamba la cameră şi asta mă supără. Ţinuta este bună, îmi place că ai ales denim. L-ai adus în zona de Gală, Semifinala. Bravo!"

Viviana Sposub a rostit un monolog ce a impresionat juraţii şi concurentele din platou. Tânăra a specificat ce a reprezentat pentru ea participarea la Bravo, ai stil! Celebrities.

Viviana

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Bădulescu a ţinut să menţioneze câteva lucruri: “Mi-au plăcut foarte mult cuvintele tale, te felicit foarte mult pentru tot parcursul tău, pentru tot ceea ce eşti. Repet, am spus de mai multe ori lucrul acesta. Îmi amintesc de momentul când tu ai intrat în competiţie şi când mă uit la tine astăzi, sunt mândră, sunt fericită, te-ai transformat într-un om...erai un om splendid, un mom minunat, o fată strălucitoare, cu soare în priviri, te-ai transformat într-o femeie excepţională din toate punctele de vedere, stilată, cu un discurs foarte bine şlefuit, iar ţinuta de astăzi este foarte bună, îmi place."

Cine a fost eliminată de la  Bravo, ai Stil! Celebrities în data de 29 ianuarie 2022

eliminare bravo ai stil 29 ianuarie 2022

Amna, Raluca Dumitru, Bella Stantiago şi Adina Halas in pericol de eliminare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În urma nominalizărilor Amna, Raluca Dumitru, Bella Stantiago şi Adina Halas au păşit în faţa juraţilor, vizibil emoţionate pentru momentul verdictului. Aşa cum a anunţat la începutul emisiunii Ilinca Vandici, în semifinală, una dintre concurente a trebuit să fie eliminată. Multe lacrimi au curs pe obrajii unor concurente aflate în pericol de eliminare. Prima salvată la votul publicului a fost Adina Halas, urmată de Raluca Dumitru.

Cele mai mici procentaje au fost obtinute de Bella Santiago şi Amna.

Amna a părăsit competiţia Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deşi a avut un parcurs destul de lung, în cadrul emisiunii difuzate de Kanal D, Amna a părăsit competiţia cu un procentaj de 2.4%.

Amna: „Intuiesc foarte multe lucruri în viaţă. Artiştii au chestia asta mai dezvoltată, unii dintre ei. Bella, te iau în braţe, succes! Eu vreau să le mulţumesc celor din juriu. Au fost momente super grele, poate obositoare când pici şi zici nu, trebuie să merg mai departe. Vă mulţumesc că m-aţi lăsat să cânt atât de mult! Mi-am dorit mult având în vedere că a fost perioada asta dubioasă când nu am avut concerte, iar voi fetelor, sunteţi foarte talentate şi vreau să ţinem legătura!", a spus Amna.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Cine este Raluca Bădulescu. „Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă."

Cine este NICOLETA DRAGNE. "Mie îmi plăcea fizic de el, mă atrăgea, dar nu îl cunoşteam ca persoană.”

Biografie ADINA HALAS. "Pe Lucian l-am cunoscut la cycling şi după 5 luni ne-am căsătorit."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cristina Spătar face schimbări în carieră. Ce decizie a luat interpreta
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri