Ruxi a izbucnit în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Este pentru prima dată când vedeta a dat frâu liber sentimentelor: „Mă emoționez...”


Ruxi a plâns pentru prima oară în tot parcursul ei la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce a făcut-o să se emoționeze atât de tare


In articol:

Ruxi nu s-a mai putut stâpâni și a izbucnit în lacrimi chiar cu câteva zile înainte de Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. Încă de la începutul competiției, vedeta a dat de înțeles atât spectatorilor, cât și colegelor din platou că nu este atât de ușor de impresionat, dovedind acest lucru de-a lungul edițiilor. Ruxi și-a stâpânit foarte bine sentimentele și nu a plâns niciodată în fața camerelor de filmat, însă de data aceasta nu s-a mai putut abține.

Citeste si: Viviana Sposub, criticată dur de concurentele show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. Rivala sa a spus totul: „Dă bine să te victimizezi”

Ruxi, în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi, în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ruxi, pentru prima dată în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nu este exclus ca vedeta să fi răbufnit din cauza tensiunilor din ce în ce mai accentuate din platou, având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la Marea Finală, însă ar putea fi vorba și despre amintirile mai puțin plăcute din trecutul ei, dat fiind faptul că a mai făcut mărturisiri despre condiția sa socială din adolescență: „Pe vremea noastră nu exista că ai voie să visezi..Mă

emoționez...”

Citeste si: CITEȘTE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Ruxi, în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi, în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ruxi de pe micile ecrane este foarte diferită de cea din realitate, iar acest lucru a fost dovedit chiar de ea. Într-un interviu pentru Viva.ro, vedeta a mărturisit că s-a născut în Satu-Mare, într-o familie cu venituri medii, iar copilăria ei nu a fost lipsită de greutăți, întrucât și-a pierdut tatăl într-un accident, la o vârstă destul de fragedă.

Despre atmosfera din familia ei, Ruxi notează faptul că nu a avut parte de afecțiunea necesară, asta și din cauza faptului că așa erau vremurile, părinții fiind axați doar pe asigurarea nevoilor de bază. 

„Am crescut într-o perioadă în care cei mai mulți dintre noi, copii la acel moment, nu am primit atenția, afecțiunea necesare, provenim din familii cu deficit emoțional. Pentru părinții acelor vremuri contau nevoile de bază, cele primare, să ne asigure hrană, haine. Nevoile emoționale erau un moft, dar nu îi condamn, așa erau timpurile, nici nu aveau multe informații legate de acest aspect. Părinții de astăzi sunt mult mai atenți la nevoile afective și mă bucură acest lucru”, a povestit concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities pentru sursa menționată anterior.

Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”- 5 februarie 2022

Marea Finală a show-ului de modă de la Kanal D va avea loc pe data de 5 februarie 2022, de la ora 20:00. Concurenta care va primi cele mai multe voturi din parte publicului va câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei!


Abonează-te pe

Citește și:

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Marea Finală “Bravo, ai stil ! Celebrities”, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00!

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, remarcă neașteptată în privința jurizării: „Viviana face multe greșeli stilistice care sunt trecute cu vederea!”

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Au aruncat cu piatra în mine” Ce mesaj a transmis Brigitte Sfăt, celor care au vrut să o despartă de soțul ei, Florin Patramă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri