Virgil Musta, avertisment de ultim moment! După ce a vindecat mii de oameni, mărturisește ce se va întâmpla cu România


Virgil Musta, avertisment de ultim moment în legătură cu noua creștere a numărului de infectari cu coronavirus.


In articol:

Virgil Musta, avertisment de ultim moment! Celebrul medic din Timișoara a reușit să salveze mii de oameni, vindecându-i de virusul care a pus stăpânire pe omenire.

Coordonatorul secției COVID-19 de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, Virgil Musta, a mărturisit că este îngrijorat de noua creștere a numărului îmbolnăvirilor cu coronavirus.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, avertisment pentru români: „Chiar dacă nu am ajuns la dramele din alte țări...”

„Credeam că e doar un accident și că acest trend nu va continua. Întotdeauna am afirmat că dacă nu suntem responsabili și nu respectăm regulile, riscăm să o luăm de la capăt sau să se reactiveze această infecție,” a mărturisit Virgil Musta.

Virgil Musta, avertisment de ultim moment! Ce se va întâmpla cu România?

Totodată, specialistul din Timișoara a dezvăluit că, în cazul în care se vor înregistra creșteri alarmante ale numărului de infectări, anumite restricții vor intra în vigoare.

„Dacă numărul de cazuri și numărul de decese vor crește, riscăm să asistăm din nou la unele restricții. Totuși, aș vrea să atrag atenția că trebuie să ținem cont de aceste reguli.

Relaxarea se va accentua în măsura în care vom vedea că evoluția pandemică este bună. Sper ca acest număr să nu fie mare și în zilele următoare și să păstrăm un trend de 100-150 de cazuri,” a mai declarant medicul care a salvat mii de persoane.

Citeste si: Situaţia pandemiei Covid-19 în lume. Peste șase milioane de cazuri și 369.000 de morți

virgil-musta-avertisment-de-ultim-moment-despre-coronavirus
virgil-musta-avertisment-de-ultim-moment-despre-coronavirus

Concluziile medicului Virgil Musta, după trei luni de pandemie în România! Ce sfaturi a oferit

Doctorul Virgil Musta de la Timişoara a făcut pe Facebook un bilanţ, după primele săptămâni de relaxare a măsurilor pentru împiedicarea răspândirii COVID-19.

„Au trecut două săptămâni de la «relaxarea» măsurilor restrictive de prevenire a răspândirii Covid-19. Această perioadă, cât şi tot ceea ce urmează înseamnă de fapt paşi spre revenirea la o viaţă normală. Au fost 3 luni de zile, în care întreaga lume a trecut printr-o experienţă dramatică, care a lăsat urme adânci la toate nivelurile, de la colaborări internaţionale, politici şi organisme naţionale şi până la «trăirile» individuale ale fiecăruia dintre noi.

Toate acestea vor redefini «normalitatea» spre care încercăm să ne întoarcem acum, depinde de noi (organisme internaţionale, naţionale şi indivizi) modul în care reuşim să învăţăm din această experienţă şi să includem în noul «normal» tot ceea ce ne poate ajuta să prevenim fie apariţia, fie cel puţin explozia şi impactul devastator al unor astfel de epidemii care vor mai apărea”, a scris Musta.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, veste bună în plină pandemie! Noua schemă de tratament pentru coronavirus funcționează de minune. Ce presupune medicamentația


Abonează-te pe

Citește și:

S-a aflat! Uscătoarele de mâini te pot infecta cu noul coronavirus!

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Medicul Virgil Musta, avertisment pentru români: „Chiar dacă nu am ajuns la dramele din alte țări...”

Medicul Virgil Musta, veste bună în plină pandemie! Noua schemă de tratament pentru coronavirus funcționează de minune. Ce presupune medicamentația

Medicul Virgil Musta, apel important către români: „Pandemia nu a trecut”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri