Virgil Musta, avertisment de ultim moment în legătură cu noua creștere a numărului de infectari cu coronavirus.
Virgil Musta, avertisment de ultim moment! Celebrul medic din Timișoara a reușit să salveze mii de oameni, vindecându-i de virusul care a pus stăpânire pe omenire. Coordonatorul secției COVID-19 de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, Virgil Musta, a mărturisit că este îngrijorat de noua creștere a numărului îmbolnăvirilor cu coronavirus.
Citeste si: Medicul Virgil Musta, avertisment pentru români: „Chiar dacă nu am ajuns la dramele din alte țări...”
„Credeam că e doar un accident și că acest trend nu va continua. Întotdeauna am afirmat că dacă nu suntem responsabili și nu respectăm regulile, riscăm să o luăm de la capăt sau să se reactiveze această infecție,” a mărturisit Virgil Musta.
Virgil Musta, avertisment de ultim moment! Ce se va întâmpla cu România?
Totodată, specialistul din Timișoara a dezvăluit că, în cazul în care se vor înregistra creșteri alarmante ale numărului de infectări, anumite restricții vor intra în vigoare.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
„Dacă numărul de cazuri și numărul de decese vor crește, riscăm să asistăm din nou la unele restricții. Totuși, aș vrea să atrag atenția că trebuie să ținem cont de aceste reguli. Relaxarea se va accentua în măsura în care vom vedea că evoluția pandemică este bună. Sper ca acest număr să nu fie mare și în zilele următoare și să păstrăm un trend de 100-150 de cazuri,” a mai declarant medicul care a salvat mii de persoane.
Citeste si: Situaţia pandemiei Covid-19 în lume. Peste șase milioane de cazuri și 369.000 de morți
Concluziile medicului Virgil Musta, după trei luni de pandemie în România! Ce sfaturi a oferit
Doctorul Virgil Musta de la Timişoara a făcut pe Facebook un bilanţ, după primele săptămâni de relaxare a măsurilor pentru împiedicarea răspândirii COVID-19.
„Au trecut două săptămâni de la «relaxarea» măsurilor restrictive de prevenire a răspândirii Covid-19.
Toate acestea vor redefini «normalitatea» spre care încercăm să ne întoarcem acum, depinde de noi (organisme internaţionale, naţionale şi indivizi) modul în care reuşim să învăţăm din această experienţă şi să includem în noul «normal» tot ceea ce ne poate