Virgil Ianțu are coronavirus! „Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”


Virgil Ianțu, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, a anunțat că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.


In articol:

În ultima perioadă, numărul de persoane care au fost depistate pozitiv la noul coronavirus a depășit valori zilnice exacerbate, iar virusul începe să facă din ce în ce mai multe victime și în rândul vedetelor. După personalități precum Dragoș Bucur, Horațiu Mălăele, Marcel Pavel etc. Virgil Ianțu a fost următorul român cunoscut și apreciat care a anunțat că nu a fost iertat de coronavirus.

Virgil Ianțu coronavirus
Virgil Ianțu a anunțat că are coronavirus.[Sursa foto: Facebook Virgil Ianțu]

Cunoscutul prezentator TV, Virgil Ianțu, a anunțat că a fost depistat pozitiv printr-o postare realizată pe pagina sa de Facebook și, spre norocul tuturor, acesta are o stare destul de bună, mărturisind că are o formă ușoară a virusului și că își dorește să se recupereze cât mai rapid.

Virgil Ianțu a fost testat pozitiv cu COVID-19

Astfel, îndrăgitul prezentator TV Virgil Ianțu a postat o fotografie alături de cadrele medicale de la Spitalul Monza, acolo unde a ales să își realizeze tratamentul, medicii și asistenții din fotografie fiind chiar cei care au grijă de sănătatea îndrăgitei vedete.

Mai mult, fotografia a fost însoțită și de un mesaj prin care Virgil Ianțu și-a dorit să facă public faptul că a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și le-a transmis oamenilor că acest lucru s-a întâmplat deși a respectat întocmai toate regulile de igienă și protecție împotriva noului coronavirus relevate de autorități.

Virgil Ianțu coronavirus
Virgil Ianțu alături de echipa de medici care au grijă de el.[Sursa foto: Facebook Virgil Ianțu]

„Această poză e făcută astazi și poate vă surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire, am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți.

A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, a dezvăluit Virgil Ianțu pe Facebook.


Citește și:

Ludovic Orban lasă profesorii fără slujbe? Se anunță schimbări majore

Coronavirus: Parisul ar putea intra în stare de alertă maximă

Nelu Tătaru, declarații noi despre revenirea la stare de urgență: „Se va introduce carantina!”

Donald Trump și soția sa, Melania, au fost confirmați cu Covid-19

Elon Musk, declarație controversată despre vaccinarea împotriva Covid-19: „Toată lumea moare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

SADS-CoV: noul coronavirus care se transmite și prin animale! Cum ne poate afecta noul virus?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri