Viorel Cataramă, acuzații dure despre Virgil Musta: „Un moșulică ce iese în fiecare zi și ne spune că nu avem voie să face Crăciunul...”


Ce părere are Viorel Cataramă despre cunoscutul medic de la Timișoara, Virgil Musta. Ce acuzații îi aduce.


In articol:

Viorel Cataramă, a lansat o nouă serie de declarații despre dictatura pandemiei de coronavirus. La mai multe luni de când s-a oferit să se infecteze cu Covid-19, omul de afaceri a făcut mai multe declarații despre medicul Virgil Musta, specialistul de la Timișoara.

Viorel Cataramă nu este de acord cu afirmațiile acestuia despre ce planuri ar trebui să avem de sărbători și l-a acuzat de afaceri ilicite cu statul.

„Afirm clar şi răspicat că aceste libertăţi au fost încălcate la sugestia unor medici care au interese economice obscure. Nu din interes pentru sănătatea cetăţeanului, ci din interese economice obscure. Dau exemplul doctorului Nasta (Virgil Musta – n.red.),

de la Timişoara.

Un moşulică ce iese în fiecare zi şi ne spune că n-avem voie să facem Crăciunul, să facem Revelionul, să fim consemnaţi la domiciliu, în timp ce el face afaceri extraordinare pe banii statului. Cazul este public. Face în clinica sa privată teste pe care ia 300 de lei şi le prelucrează, plătind 17 lei sau nu ştiu cât, la spital. Toate costurile sunt suportate de bugetul statului, de noi, iar el ia tot profitul.

Şi mai e şi mare formator de opinie.

Citeste si: Marcel Ciolacu, anunț: “toată România va intra din nou în stare de urgenţă şi carantină..."

Când cunoşti asemenea oameni, multiplicând la nivel planetar, îţi dai seama de ce aceşti medici, repet conectaţi cu interese care nu au nimic de a face cu sănătatea populaţiei, au reuşit să impună unor politicieni slabi, fricoşi, slab pregătiţi sau corupţi aceste măsuri de suspendare a drepturilor şi libertăţilor.

Acest lucru eu îl combat, nu existenţa virusului”, a spus Viorel Cataramă în cadrul unei conferințe de presă de la Oradea.

Ce planuri de viitor are Viorel Cataramă

În cadrul conferinței de presă, Viorel Cataramă a dezvăluit ce planuri de viitor are.

Citeste si: Ionuț Dolănescu și soția sa au fost infectați cu Covid-19: „Îmi pare rău că s-a întâmplat asta”

Viorel Cataramă
Viorel Cataramă despre afaceri cu statul[Sursa foto: Facebook]

„Vreau ca partidul PRO România să ajungă la guvernare şi vreau ca toţi cetăţenii României să se bucure de Crăciun şi de Revelion. De toate drepturile şi libertăţile. Asta îmi doresc. Oamenii să-şi recapete viaţa normală, drepturile şi libertăţile şi să acţioneze în funcţie de propria conştiinţă. Asta înseamnă că punem bazele relansării, pe cât posibil, a României, schimbând fundamental conceptul de dezvoltare a României economice. (…)”, a declarat Cataramă, în conferinţa de presă.


Abonează-te pe

Citește și:

Nelu Tătaru anunță când se vor redeschide școlile în România. Ce condiții pune ministrul Sănătății

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

De ce ne infectăm cu SARS-CoV-2? Care sunt greșelile pe care le facem în lupta cu acest virus?

Marcel Ciolacu, anunț: “toată România va intra din nou în stare de urgenţă şi carantină..."

Ionuț Dolănescu și soția sa au fost infectați cu Covid-19: „Îmi pare rău că s-a întâmplat asta”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de miercuri, 8 decembrie 2021, anuntul ANM: lapovita!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri