Cum se simte Viorel Cataramă, după ce a mers să se infecteze cu Covid-19! Anunțul de ultimă oră al soției, Adina Alberts


Ce a dezvăluit Adina Alberts, care zilele trecute a plecat de acasă, după ce soțul ei a mers în localitatea Bărbulești ca să se infecteze cu Covid-19.


In articol:

La câteva zile după ce a mers în localitatea Bărbulești pentru a se infecta voit cu noul coronavirus, soția lui Viorel Cataramă, Adina Alberts, a dezvăluit cum se simte omul de afaceri.

De profesie medic, Adina Alberts a vorbit despre starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, mai ales că luni seara el a dezvăluit în cadrul unei emisiuni Tv, că are anumite simptome ale coronavirusului:

Citeste si: Viorel Cataramă are simptome de Covid-19, după ce a mers în mijlocul focarului: „Următorele zile sunt decisive”

Cum se simte Viorel Cataramă, după ce a mers să se infecteze cu Covid-19! Anunțul de ultimă oră al soției, Adina Alberts
Cum se simte Viorel Cataramă, după ce a mers să se infecteze cu Covid-19! Anunțul de ultimă oră al soției, Adina Alberts

„El se simte bine, nu a dezvoltat niciun simptom caracteristic. Este monitorizat de mine, prin telefon. Are toate medicamentele pregătite. El este surmenat de avalanșa de interviuri. Îi admir curajul. Sunt convinsă că în curând vom ști mai multe despre acest virus, însă, deocamdată, e nevoie de precauție pentru că nu știm destule”, a declarat Alberts la România TV.

Citeste si: Medicul Adina Alberts, anunț uluitor despre soțul său, Viorel Cataramă: „Drumurile noastre se despart”

Ce simptome are Viorel Cataramă

Omul de afaceri, în vârstă de 65 de ani, a dezvăluit că încă nu s-a testat, dar că are anumite simtome.

Citeste si: Olivia Steer, fascinată de Viorel Cataramă. ”Eroul va lupta cu balaurii”! Politicianul s-a expus voluntar la COVID-19 pentru a demonstra că nu există!

„Nu m-am testat încă. M-am dus acolo să demonstrez că nu voi păți nimic, m-am dus într-un focar de coronavirus. Bărbulești este, ca număr de persoane infectate raportate la numărul de locuitori, pe numărul unu. M-am dus ca să demonstrez că stăm degeaba în casă, că prăbușim economia degeaba, fără motiv. Acest virus va exista, îl vom lua cu toții și în proporție de peste 95% nu vom avea nimic.

Statul va trebui să se ocupe de persoanele vulnerabile și nu să ne aresteze pe toți la domicliu, să nu ne lase să muncim și să ne ia drepturile și libertățile fundamentale”, a declarat Viorel Cataramă pentru Antena3.

„Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieși din mine așa cuma intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile”, a mai spus Viorel Cataramă.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune profesorul Alexandru Rafila despre purtarea mănușilor în public! Cât de eficiente sunt

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

Ministrul Sănătății, anunț radical după audierea în Camera Deputaților: „Suntem într-un moment în care nu a trecut perioada grea”

Viorel Cataramă are simptome de Covid-19, după ce a mers în mijlocul focarului: „Următorele zile sunt decisive”

Medicul Adina Alberts, anunț uluitor despre soțul său, Viorel Cataramă: „Drumurile noastre se despart”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri