Medicul Adina Alberts, anunț uluitor despre soțul său, Viorel Cataramă: „Drumurile noastre se despart”


Cunoscutul medic a luat o decizie radicală, după ce soțul, Viorel Cataramă, a anunțat că vrea să se infecteze intenționat cu noul coronavirus.


In articol:

După ce omul de afaceri Viorel Cataramă a luat decizia incredibilă de a se autoinfecta cu Covid-19 pentru a demonstra că „s-a făcut din țânțar armăsar” iar România a avut de suferit din cauza măsurilor de restricție, soția acestuia, Adina Alberts, a decis separarea de acesta.

„Cer sa fiu lăsat să mă autoinfectez”, a spus Viorel Cataramă, iar Adina Alberts a reacționat la scurt timp pe pagina de Facebook.

„De zece ani merg braț la braț cu un om puternic. Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii.

El cu certitudinile și deciziile lui. În orice familie există divergențe de opinie. Și consider că trebuie să avem înțelegere față de partener, să încercam să respectăm voința acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales. Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că „am făcut din țânțar, armăsar”, a scris pe contul său renumitul medic Adina Alberts.

Medicul Adina Alberts transmite că încă nu ne cunoaștem foarte bine ”inamicul” – cu referire la noul coronavirus – și că (medici fiind) a văzut COVID-19 ca o amenințare asupra oamenilor.

Pe de altă parte, Viorel Cataramă – ca economict – vede în noul coronavirus o amenințare asupra economiei, dar demersul său este unul extrem de riscant.

„Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluții rapide anti-Covid, m-au condus către niște descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar „e sănătoasă la cap” (dacă îmi permiteți un limbaj colocvial) și, chiar dacă toți

am început să simțim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuși cred că noi nu trebuie să fim subiecți în astfel de experimente.

Citeste si: Prima declaratie a sotiei lui Ilie Nastase despre divort: "E decizia mea! Intr-o relatie, cand nu mai exista..."

Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor – pe care am jurat să-i protejez și să-i ajut. Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei. Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant”, mai scris Adina Alberts, apoi a precizat, la finalul mesajului său, că drumurile se vor despărți o perioadă.

Medicul Adina Alberts, anunț uluitor despre soțul său, Viorel Cataramă: „Drumurile noastre se despart”
Medicul Adina Alberts, anunț uluitor despre soțul său, Viorel Cataramă: „Drumurile noastre se despart”

Adina Alberts se mută cu fiica sa de acasă

Citeste si: Andreea Bălan, declarații despre divorțul de George Burcea! „Îi iau și vila și mașina”

Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus. Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu brațele deschise l-a făcut să ia această decizie. Cu sufletul îndoit, îi admir acest simț al dreptății”, a încheiat medicul Adina Alberts.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Prima declaratie a sotiei lui Ilie Nastase despre divort: "E decizia mea! Intr-o relatie, cand nu mai exista..."

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Andreea Bălan, declarații despre divorțul de George Burcea! „Îi iau și vila și mașina”

Bombă în showbiz! Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?! Prezentatorul, acasă la o altă femeie

CITEȘTE: Dieta de slăbit 5 kg într-o săptămână. Cum să topeşti kilogramele nedorite în 7 zile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Dieta cu OUĂ. Cum slăbești 10 kg în 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri