Andreea Bălan, declarații despre divorțul de George Burcea! „Îi iau și vila și mașina”


Abia acum, la câteva săptămâni bune după ce s-a aflat de divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, solista a oferit primele declarații.


In articol:

Deși păreau cuplul perfect, realitatea relației dintre Andreea Bălan și George Burcea era cu totul alta. La nici un an de la nunta ca în povești, actorul și solista au decis să se separe, în ciuda celor două fetițe pe care le au împreună.

Citeste si: Andreea Bălan, război în instanță cu George Burcea! „Va cere custodia exclusivă...”

Divorțul dintre cei doi este un subiect dezbătut de majoritatea tabloidelor, Andreea Bălan nefăcând nici o declarație oficială până acum. Din păcate, cei doi foști îndrăgostiți vor mai avea de așteptat, pentru că vor ajunge în fața instanței abia la vară, pentru a dezbate custodia fetițelor.

andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarații, divorț
andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarații, divorț

”Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat.

Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze,” a mărturisit Andreea Bălan, potrivit Spynews.

Andreea Bălan, primele declarații despre divorțul de George Burcea

Deși numeroase persoane au comentat faptul că nu doar custodia celor două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, va fi dezbătută în instanță, ci și modul în care bunurile materiale vor fi împărțite, Andreea Bălan a negat cu vehemență acest lucru, mai ales că solista și George Burcea au semnat un contract prenupțial,

înainte de a se căsători.

andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarații, divorț
andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarații, divorț

”În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau și vila și mașina. Nu există așa ceva, sunt invenții. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri și fiecare pleacă cu ceea ce a venit. Și evident că mașina și casa erau de înainte de relație, deci nu am ce să îi iau.

Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet, pe care i-am făcut-o cadou,” a mai spus Andreea Bălan.

Citeste si: Vedetele care au scăpat de criza COVID-19! Pepe face show pe Youtube, Andreea Bălan trăiește din alte activități

Având în vedere ultimele evenimente petrecute între Andreea Bălan și George Burcea, este clar că relația lor nu este una impecabilă. După ce solista l-a blocat pe toate rețelele de socializare, inclusiv de pe conturile fetițelor, actorul și-a manifestat nemulțumirea, în mediul on line, iar de acolo până la război a fost doar un singur pas.

Blondina a mărturisit că își dorește un tată exemplar pentru cele două fiice și că relația dintre ei doi, dar și relația dintre George Burcea și fiicele sale depinde exclusiv de comportamentului bărbatului.

andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarații, divorț
andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarații, divorț

”Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată. Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui.

În ultimele luni mi-a arătat că este cam recalcitrant, îmi doresc un părinte model pentru fetele mele și să fie alături de ele, să le iubească. El trebuie să fie prezent, eu îmi doresc să facă parte din viața lor, pentru că au nevoie de figura paternă,” a conchis Andreea Bălan.

Citeste si: Andreea Bălan, atacată de soțul ei cu cuvinte de nereprodus! Ce i-a spus George Burcea cântăreței cu care s-a căsătorit anul trecut

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan, război în instanță cu George Burcea! „Va cere custodia exclusivă...”

Imagini bombă! Cum arată copilul SECRET al unei vedete din România!

Secretul cântăreței Andrea Bălan! Ce face, zi de zi, în așteptarea divorțului

Andreea Bălan, adevărul despre scandalurile cu George Burcea: „Fostul meu soț lovește în mine și nu gândește”

Andreea Bălan, atacată de soțul ei cu cuvinte de nereprodus! Ce i-a spus George Burcea cântăreței cu care s-a căsătorit anul trecut

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona de la Puterea dragostei are un nou iubit! Cine este bărbatul alături de care și-a găsit fericirea

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri