Andreea Bălan, război în instanță cu George Burcea! „Va cere custodia exclusivă...”

andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț
andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț

Andreea Bălan va începe războiul în instanță cu fostul său soț, George Burcea. Se pare că solista își dorește custodia exclusivă a celor două fetițe.

Vestea separării dintre Andreea Bălan și George Burcea marca, în mod clar, începutul divorțului anului! După ce solista i-a dat block actorului pe toate conturile de socializare, iar acesta și-a spus of-ul în mediul online, pare că Andreea Bălan nu se va opri aici și va continua războiul, de data aceasta în instanță.

Citeste si: Andreea Bălan, atacată de soțul ei cu cuvinte de nereprodus! Ce i-a spus George Burcea cântăreței cu care s-a căsătorit anul trecut

andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț
andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț

Potrivit Cancan, sursele au dezvăluit că faimoasa artistă vrea să îi ia tot lui George Burcea, în urma divorțului și, mai mult decât atât, își drește custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le au împreună.

După ce Andreea Bălan și George Burcea au recunoscut că relația lor scârțâie, din ce în ce mai multe detalii neștiute și ascunse despre viața lor de cuplu au ieșit la iveală.

Nu la foarte mult timp după confirmarea acestor lucruri, George Burcea a părăsit vila în care locuia împreună cu Andreea și fetițele lor, moment în care s-a pornit un război rece, până nu de mult.

andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț
andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț

„Noaptea cuțitelor lungi” a fost clar marcată de momentul în care Andreea Bălan l-a blocat pe fostul său soț pe rețelele de socializare, inclusiv de pe conturile fiicelor sale, pagini pe care ea le administrează.

Acum, cât timp divorțul este în pregătire, Andreea Bălan a angajat un avocat care să o reprezinte în instanță, pentru că nu este dispusă să îi lase nimic lui George Burcea, fie că vorbim despre bunuri materiale, căminul conjugal sau custodia celor două fiice.

Andreea Bălan și George Burcea duc un război, pentru custodia celor două fetițe

Astfel, potrivit Cancan, Andreea Bălan va cere în instanță nu doar custodia fiicelor lor, Ella Maya și Clara Maria, ci și toate bunurile pe care cei doi le-au dobândint în cursul concubinajului și, ulterior, căsătoriei.

„Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile și mașina, nu renunță la nimic,” au mărturisit sursele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Totuși, George Burcea va putea să își vadă fiicele, pentru că instanța ar urma să-i stabilească un program de vizite bine pus la punct, alături de un ajutor financiar sub forma pensiei alimentare, pe care este obligat să îl plătească lunar.

Prin averea celor doi înțelegem astfel: vila care era până nu de mult căminul conjugal, mașina, bunurile de valoare și chiar sumele di conturi, avere pe care Andreea Bălan o dorește, fiind agonisită de ea.

andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț
andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț

Mai mult decât atât, aceleași surse au dezvăluit că procesul s-ar putea să dureze extrem de mult, „o eternitate”, pentru că și George Burcea va ridica anumite pretenții, nevrând să lase garda jos.

Se pare că și actorul și-a luat un avocat cu care a pus la punct toate detaliile, pentru a-i face piept fostei sale soții, Andreea Bălan.

Citeste si: George Burcea se victimizează în scandalul cu Andreea Bălan! ”Suntem împuțiți că sconcșii”

George Burcea a primit block de la Andreea Bălan în miez de noapte! Motivul este stupefiant

Andreea Bălan și Goerge Burcea au pornit un adevărat război mediatic pe rețelele de socializare.

Totul a pornit de la o postare de-a actorului, care i-a adus blocarea pe contul de Instagram.

George a reacționat după ce a văzut că are contul blocat. În plus, acesta a fost șters și de pe contul de Instagram al Ellei. Iar Andreea Bălan a decis să răspundă acuzațiilor.

andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț
andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Azi-noapte, în jurul orei 00:30, Andreea Bălan a reacționat, după intervenția lui George Burcea, transmițându-i acestuia un mesaj foarte dur și explicând internauților de ce s-a ajuns la ”block”. Mai mult, Andreea mărturisește că îți dorește ”un tată exemplar”, de care să nu îi fie ”teamă”, iar copiii nu au ce să caute lângă astfel de ”postări periculoase”.

„Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă” este postarea vedetei, iar răspunsul lui George nu a întârziat să apară:

andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț
andreea bălan, george burcea, război, instanță, divorț

„Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV... care-și dau duhul pentru familie... care jură că bărbatul a fost de vină, iar ele sunt sfinte,” a scris George Burcea, în secțiunea Story de pe Instagram.

„Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?”, a mai scris George pe contul său.

Citeste si: Andreea Bălan, adevărul despre scandalurile cu George Burcea: „Fostul meu soț lovește în mine și nu gândește”Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Andreea Bălan, adevărul despre scandalurile cu George Burcea: „Fostul meu soț lovește în mine și nu gândește”

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Andreea Bănică, criticată dur pentru că ar avea operații estetice! A răbufnit: „M-am transformat...”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies