Aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Viorel Cataramă a povestit cum a făcut primul milion de Euro “Am învățat singur să fac bani”


Aseară, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, omul de afaceri Viorel Cataramă a răspuns cu sinceritate tirului de întrebări incomode, menite să facă lumina în aspecte din viața personală și profesională a acestuia.

Viorel Cataramă a dezvăluit și cum a reușit să facă primul milion de Euro, cine l-a învățat secretul în afaceri și cum a învățat să facă afaceri profitabile.

“Să nu uităm că eu provin din Bacău, dintr-o familie modestă și singura mea șansă de reușită în viață a fost să învăț și să muncesc de dimineață până seară. Ceea ce am și făcut. Ca urmare a acestui lucru, fără niciun fel de conexiune cu regimul comunist, am reușit să ajung directorul unei firme belgiene, pentru Europa de Est, în 1988.

Am luat cunoștință de economia de piață liberă și de cum se fac afacerile, încă de pe timpul comunismului.

Prin urmare, în 1990 eram pregătit din acest punct de vedere, iar piața românească era complet lipsită de bunuri de folosință îndelungată (…) Vindeai mobilă, incasai valută, cu valuta încasată cumpărai diverse obiecte, iar abia pe acelea le vindeai cu profit de 6000%. Am învățat singur să fac bani! Am fost atent, am văzut piața, am văzut cum se fac afacerile, am văzut în timpul comunismului că nimeni nu se gândea

la profit, ci doar la cantitate ”, a spus omul de afaceri în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Viorel Cataramă a povestit cum iubesc milionarii și care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut. Acesta a mărturisit că își răsfață persoana iubită cu vacanțe exotice.

“Sunt persoane care consideră că bărbatul este dator să ofere partenerei o bucurie, o vacanță. Eu fac parte din această categorie. Mi se pare firesc să mergi în Maldive când ești îndrăgostit!”, a spus acesta.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Rețetă de covridog. Cum faci aluatul și ce fel de crenvurști trebuie să cumperi

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată

Flavia Mihășan o să nască, în curând, al doilea copil! Imagine inedită cu burtica! „Ne vedem...”

Ana Porgras nu se întoarce în competiția Survivor România! Faimoasa este în drum spre România

Jador are remușcări în urma eliminării Anei Porgras de la Survivor România! „Mi-au ieşit fire de păr alb în barbă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Katie Bates și Travis Clark s-au logodit! Ce surpriză i-a pregătit cântărețul iubitei lui?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri