VIDEO | Interviu exclusiv cu Laura Cosoi si Adela Popescu: "Sportul este o terapie buna de descarcare"


Laura Cosoi si Adela Popescu sunt doua dintre actritele care joaca in piesa "Nunta Perfecta".

 

Le-am surprins pe fete dupa repetitiile piesei de teatru "Nunta perfecta", in care joaca alaturi de Jojo, Adina Galupa, Alina Chivulescu si Dan Radulescu. In piesa, cinci femei extrem de diferite, care au cautat toata viata fericirea exact in locul cel mai nepotrivit pentru fiecare, sunt aduse impreuna tocmai de catre persoana pe care o considera toate vinovata pentru propriul dezastru.
"Aceasta piesa inseamna intalnirea intr-o alta forma fata de cum o faceam inainte. Noi suntem prietene si ieseam tot timpul la masa, la povesti, la evenimente importante din vietile noastre, dar iata ca acum lucram impreuna si asta e un plus foarte mare. Ne bucuram sa petrecem cat mai mult timp impreuna", spune Laura Cosoi.
"E complicat cand lucrezi cu cinci femei care au vieti foarte aglomerate, dar toate, pe rand, am reusit sa ne organizam pentru doua luni si sa nu avem alte prioritati", a marturisit si Adela Popescu.
In ceea ce priveste siluetele impecabile pe care le au, cele doua actrite au raspuns in cor: "Tocmai pentru ca avem vieti agitate ne mentinem silueta impecabila".
"Atunci cand suntem foarte aglomerate, sportul este o terapie buna de descarcare, dar mai bine dorm mai mult, a spus Laura Cosoi.
Afla trucurile lor de beauty si de dieta in interviul exclusiv de mai jos.

Le-am surprins pe fete dupa repetitiile piesei de teatru "Nunta perfecta", in care joaca alaturi de Jojo, Adina Galupa, Alina Chivulescu si Dan Radulescu. In piesa, cinci femei extrem de diferite, care au cautat toata viata fericirea exact in locul cel mai nepotrivit pentru fiecare, sunt aduse impreuna tocmai de catre persoana pe care o considera toate vinovata pentru propriul dezastru."Aceasta piesa inseamna intalnirea intr-o alta forma fata de cum o faceam inainte. Noi suntem prietene si ieseam tot timpul la masa, la povesti, la evenimente importante din vietile noastre, dar iata ca acum lucram impreuna si asta e un plus foarte mare. Ne bucuram sa petrecem cat mai mult timp impreuna", spune Laura Cosoi."E complicat cand lucrezi cu cinci femei care au vieti foarte aglomerate, dar toate, pe rand, am reusit sa ne organizam pentru doua luni si sa nu avem alte prioritati", a marturisit si Adela Popescu.

In ceea ce priveste siluetele impecabile pe care le au, cele doua actrite au raspuns in cor: "Tocmai pentru ca avem vieti agitate ne mentinem silueta impecabila"."Atunci cand suntem foarte aglomerate, sportul este o terapie buna de descarcare, dar mai bine dorm mai mult", a spus Laura Cosoi.

Afla trucurile lor de beauty si de dieta in interviul exclusiv de mai jos.


Citește și:

Horoscop zilnic duminică, 25 octombrie 2020. Află ce zodie are o propune în căsătorie sau apariția unui bebeluș în familie!

Sfatul zilei de astăzi, duminică 25 octombrie. Gemenii se îndrăgostesc

Are cancer! Celebrul actor a transmis un mesaj disperat, chiar înainte de operație

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

Cum faci cei mai buni gogoșari în oțet pentru iarnă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cum arată acum cea mai urâtă femeie din lume! Are 1 milion de urmăritori pe Facebook

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri