Video Exclusiv! Roxana Ciuhulescu arata demential la 37 de ani! Blonda nu are pic de celulita! I-am aflat secretul


Roxana Ciuhulescu are o silueta de invidiat la cei 37 de ani ai sai si mama a unei fetite in varsta de 8 ani. Blondina ne-a dezvaluit cum reuseste sa nu ia kilograme si sa aiba o talie de viespe fara sa faca sacrificii majore.

 

Roxana Ciuhulescu a facut senzatie miercuri dimineata la un eveniment organizat in parcul de distractii din Herastrau. Vedeta si-a etalat picioarele lungi si fara pic de celulita purtand o pereche de pantaloni scurti, la care a asortat un tricou lung.
Roxana a fost complimentata de mai toata lumea pentru felul in care se mentine. Ea ne-a dezvaluit ca nu se infometeaza si nici nu tine vreo dieta anume, ci ca sportul e cel care o face sa fie mandra de trupul ei.
“Cum ma intretin? Fac foarte mult sport: luni, marti, miercuri, joi si vineri. Sambata si duminica ma relaxez. Eu fac sport de la 4 ani, am facut sport de performanta. Si daca nu fac sport… nu se mai intelege nimeni cu mine. Am un exces de energie si de adrenalina neconsumata ca trebuie sa fac ceva cu ea, altfel nu ma lasa sa dorm. Ma duc de placere la sala, nu ma duc pentru ca vreau sa arat bine sau pentru ca e o moda, ci pentru ca-mi place. Ma simt bine. Sportul face parte din viata mea. Asa am fost crescuta, parintii mei au facut sport de performanta. Cata vreme o sa ma tina fizicul am sa ma duc la sport. Probabil ca la 60 de ani nu o sa mai merg in acelasi ritm… o sa am alt ritm, dar tot o sa-l am. Cu siguranta o sa inot, o sa fac pilates sau yoga”, ne-a declarat Roxana Ciuhulescu.
Blondina si-a educat si fiica in acest sens. Micuta Ana Cleopatra stie ca sportul e sanatos, asa ca e o placere pentru ea atunci cand merge la orele de inot, balet, dans sau karate.

Roxana Ciuhulescu a facut senzatie miercuri dimineata la un eveniment organizat in parcul de distractii din Herastrau. Vedeta si-a etalat picioarele lungi si fara pic de celulita purtand o pereche de pantaloni scurti, la care a asortat un tricou lung.

##VIDEO48221##Roxana a fost complimentata de mai toata lumea pentru felul in care se mentine. Ea ne-a dezvaluit ca nu se infometeaza si nici nu tine vreo dieta anume, ci ca sportul e cel care o face sa fie mandra de trupul ei.“Cum ma intretin? Fac foarte mult sport: luni, marti, miercuri, joi si vineri. Sambata si duminica ma relaxez. Eu fac sport de la 4 ani, am facut sport de performanta. Si daca nu fac sport… nu se mai intelege nimeni cu mine. Am un exces de energie si de adrenalina neconsumata ca trebuie sa fac ceva cu ea, altfel nu ma lasa sa dorm. Ma duc de placere la sala, nu ma duc pentru ca vreau sa arat bine sau pentru ca e o moda, ci pentru ca-mi place. Ma simt bine. Sportul face parte din viata mea. Asa am fost crescuta, parintii mei au facut sport de performanta. Cata vreme o sa ma tina fizicul am sa ma duc la sport. Probabil ca la 60 de ani nu o sa mai merg in acelasi ritm… o sa am alt ritm, dar tot o sa-l am. Cu siguranta o sa inot, o sa fac pilates sau yoga”, ne-a declarat Roxana Ciuhulescu.Blondina si-a educat si fiica in acest sens. Micuta Ana Cleopatra stie ca sportul e sanatos, asa ca e o placere pentru ea atunci cand merge la orele de inot, balet, dans sau karate.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Digi 24: Dezastru în două zile pentru România. În doar două zile s-a doborât orice record

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri