VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti corect treningul!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema treningul.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti corect gentile pretioase, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti treningul.
 
 
"Vom vorbi astazi despre tracksuit sau, in limbaj popular, despre trening. Pentru ca treningul este acea combinatie de piese pe care voi nu o mai purtati, imaginandu-va ca este foarte iesita din trend si care v-ar plasa oarecum intr-o zona demodata, stranie si privita cu reticenta. Noi suntem aici pentru a va spune ca nu este cazul sa priviti astfel.", isi incepe Iulia rubrica.
 
 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti corect gentile pretioase, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti treningul."Vom vorbi astazi despre tracksuit sau, in limbaj popular, despre trening. Pentru ca treningul este acea combinatie de piese pe care voi nu o mai purtati, imaginandu-va ca este foarte iesita din trend si care v-ar plasa oarecum intr-o zona demodata, stranie si privita cu reticenta. Noi suntem aici pentru a va spune ca nu este cazul sa priviti astfel.", isi incepe Iulia rubrica.

VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti corect gentile pretioase!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri