VIDEO | Ce dragut! Isabela, fetita Oanei Roman, e copil precoce. Uite-o cum merge in picioare!


Desi nu a implinit un an, Isabela, fetita Oanei Roman da semne inca de pe acum ca va fi un copil precoce.

##VIDEO29047##

Pitica are privire agera si e foarte curioasa de tot ceea ce se intampla in jurul sau si, de cateva saptamani, a inceput sa mearga in picioare.
Surpriza de proportii, ieri seara, la inaugurarea unei cafenele din zona Pipera, unde, Oana Roman s-a prezentat la evenimentul monden insotita de sotul ei, Marius Elisei si fiica lor, Isabela. Cum era si firesc, micuta s-a aflat intreaga seara in centrul atentiei si a facut deliciul invitatilor, care s-au amuzat si nu s-au putut abtine sa nu se joace cu fetita Oanei Roman.
Dupa ce s-a acomodat cu locatia si cu zecile de oameni care treceau prin fata sa si ii zambeau, Isabela a dat semne ca ar vrea sa mearga pe jos, sa se joace si sa descopere singura de ce aleg oamenii mari sa vina la cafenele si sa stea de vorba, acesta fiind prima sa iesire in oras.

Pitica are privire agera si e foarte curioasa de tot ceea ce se intampla in jurul sau si, de cateva saptamani, a inceput sa mearga in picioare.Surpriza de proportii, ieri seara, la inaugurarea unei cafenele din zona Pipera, unde, Oana Roman s-a prezentat la evenimentul monden insotita de sotul ei, Marius Elisei si fiica lor, Isabela. Cum era si firesc, micuta s-a aflat intreaga seara in centrul atentiei si a facut deliciul invitatilor, care s-au amuzat si nu s-au putut abtine sa nu se joace cu fetita Oanei Roman.Dupa ce s-a acomodat cu locatia si cu zecile de oameni care treceau prin fata sa si ii zambeau, Isabela a dat semne ca ar vrea sa mearga pe jos, sa se joace si sa descopere singura de ce aleg oamenii mari sa vina la cafenele si sa stea de vorba, acesta fiind prima sa iesire in oras.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ramona Bădescu, fotografiată în Italia la prima plimbare cu bebeluşul ei! Vedeta a născut la aproape 51 de ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri