VIDEO A baut 10 doze de Cola pe zi, timp de o luna! Uite cate kg a pus pe el acest barbat si cum a ajuns sa arate


George Prior, in varsta de 50 de ani, a vrut sa vada care sunt rezultatele a 30 de zile de baut Coca Cola si a consumat 10 doze de 355 ml in fiecare zi, timp de o luna de zile.

 

Acesta s-a ingrasat cu 12,7 kilograme si a pus un procent de grasime important. Acesta a inregistrat o deteriorare a sistemului cardio vascular si o crestere a tensiunii arteriale ingrijoratoare. George Prior a consumat 350 de grame de zahar pe zi doar din cele 10 doze de Cola.
"Am facut acest experiment pentru a-i face pe oameni sa se gandeasca la consecinte, pentru a realiza ca zaharul consumat in cantitati atat de mari poate fi periculos pentru sanatate. Oamenii trebuie sa constientizeze efectele negative", a spus acesta.
lv1cahu0Zso
Sursa: wowbiz.ro

Acesta s-a ingrasat cu 12,7 kilograme si a pus un procent de grasime important. Acesta a inregistrat o deteriorare a sistemului cardio vascular si o crestere a tensiunii arteriale ingrijoratoare. George Prior a consumat 350 de grame de zahar pe zi doar din cele 10 doze de Cola."Am facut acest experiment pentru a-i face pe oameni sa se gandeasca la consecinte, pentru a realiza ca zaharul consumat in cantitati atat de mari poate fi periculos pentru sanatate. Oamenii trebuie sa constientizeze efectele negative", a spus acesta.Sursa: wowbiz.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Delia, primele declarații despre SARCINĂ! Vedeta a făcut anunțul așteptat de toți

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri