Victorina Matveev şi Dorin Voiasciuc au fost eliminaţi de la Chefi la Cuţite pe 13 iunie 2021. Cum arată farfuriile concurenţilor eliminaţi


Chefi la Cuţite - 13 iunie 2021. Concurenţii au aflat veşti noi despre ultima bătălie înainte de marea finală


In articol:

Ultima ediţie a emisiunii culinare Chefi la Cuţite din data de 13 iunie 2021 a avut în prim-plan o serie de tensiuni, mai ales că echipa câştigătoare a ultimei bătălii culinare intră direct în semi-finală. În penultima etapă trebuie să rămână 9 concurenţi ce se vor lupta pentru câştigarea marelui premiu al emisiuni Chefi la Cuţite.

Cine a câştigat prima probă de la Chefi la Cuţite pe 13 iunie 2021

cine a fost eliminat la chefi la cutite 13 iunie 2021

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Chefi la Cuţite pe 8 iunie 2021. Ce beneficii au ingredientele alese în prima proba a concurenților, pentru organismul tău

Proba a constat în gătirea câte unui preparat “semnătură” al fiecărui chef. Concurenţii practic au avut o probă cu ingrediente la alegere, pentru a cuceri pretenţiosul juriu. Chef Dumitrescu a ales un preparat semnătură cu ingredientul principal scoica Saint Jacques.

Chef Cătălin Scarlatescu a ales un preparat semnătură cu muşchi de vită, iar chef Sorin Bontea a ales carnea de raţă. În urma degustării juraţilor, banda a început să meargă…. Scorul a fost de 0-3-8. Echipa mov s-a calificat direct în semifinală.

Cine a fost eliminat de la Chefi la Cuţite pe 13 iunie 2021

Citeste si: 14 iunie 2021- Semifinala Chefi la Cuţite. Ce probe au avut concurenții semifinalişti

Cine a plecat de la chefi la cutite aseara

Citeste si: Cu ce se mănâncă icrele

Din echipa de culoare verde şi cea de culoare albastru, mai departe puteau merge doar  şase concurenţi. Doi concurenţi urmau să fie eliminaţi în seara de 13.06.2021. Cei trei Chefi au ales de pe un meniu câte un preparat care a a ajuns în faţa concurenţilor, sub formă de bileţele. După alegerea bileţelului, concurenţii au aflat ce preparat trebuie să gătească. Aflaţi în faţa juraţilor, ultimii doi concurenţi au fost eliminaţi. Chef  Sorin Bontea a pierdut doi concurenţi din echipă. Victorina Matveev şi Dorin Voiasciuc au părăsit Chefi la Cuțite.

Chefi la Cuţite- 13 iunie 2021. Beneficii ale scoicilor Saint Jacques

Scoicile Saint Jacques, fie că sunt gătite fierte, crude, tartar sau carpaccio, se regăsesc în cele mai importante meniuri ale restaurantelor de lux, din întreaga lume. Scoicile  reprezintă o sursă bogată de proteine, dar cu un aport scăzut de grăsimi. Cuprul pe care îl contin are ca efect asupra formării de celule roşii, dar şi în formarea materiei cenuşii a creierului uman. Omega-3, potasiul, sulful, sodiul, fosforul, magneziul, fierul, zincul, iodul, calciul, vitaminele B, B12 şi acidul folic pe care le conţin scoicile Saint Jacques luptă perfect împotriva anemiei. 

Chefi la Cuţite- 13 iunie 2021. Beneficii ale muşchiului de vită

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Chefi la Cuţite pe 8 iunie 2021. Ce beneficii au ingredientele alese în prima proba a concurenților, pentru organismul tău

Cine a plecat de la chefi la cutite aseara 13 iunie

Citeste si: TOTUL despre cât timp se fierbe un porumb

Recomandarea nutriţioniştilor este de a se consuma carne de vită măcar o dată pe săptămâna. Carnea de vită este compusă din proteine ​​și diferite cantități de grăsime. Cei 9 aminoacizi esenţiali pentru organism sunt regăsiţi în această proteină. Vitamina B12, zinc, seleniu, fier, vitamina B3, Vitamina B6 şi fosforul sunt vitaminele şi mineralele prezente în muşchiul de vită.

Chefi la Cuţite- 13 iunie 2021. Beneficii ale cărnii de raţă

Printre tipologiile de carne de pasăre, bucătarii aleg de cele mai multe ori carnea de raţă. Exact ca şi scoicile Saint Jacques, preparatele din carne de raţă se găsesc în cele mai sosfisticate meniuri al restaurantelor. Consumul de carne de raţă aduce o serie de beneficii corpului uman, fiind uşor de digerat. Carnea este bogată în fier, proteine şi minerale care contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar. De asemenea are şi alte numeroase surse de zinc, seleniu, acid folic, magneziu, vitamine, fosfor şi potasiu.

Cum au arată farfuriile concurenţilor eliminaţi de  la Chefi la Cuţite pe 13 iunie 2021

 Farfuria Victorinei

pe cine a eliminat de la chefi la cutite  13 iunie
Farfuria Victorinei[Sursa foto: Captură YouTube]

Farfuria lui Dorin

eliminare chefi la cutite 13 iunie 2021
Farfuria lui Dorin[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe

Citește și:

Keed a fost la un pas de eliminarea de la Chefi la Cuţite. Ce beneficii au ingredientele alese în prima proba a concurenților, pentru organismul tău

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

Care sunt prețurile în stațiunea Mamaia. Cât plătesc turiștii pentru un șezlong și pentru mâncare

3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri