Keed a fost la un pas de eliminarea de la Chefi la Cuţite. Ce beneficii au ingredientele alese în prima proba a concurenților, pentru organismul tău


Chefi la Cuţite - 8 iunie 2021. Concurenţii au stat ca pe ace, până au aflat verdictul final al chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scarlatescu


In articol:

Ultima ediţie a emisiunii culinare Chefi la Cuţite a fost un real spectacol pentru publicul telespectator. “Surpriza” primei runde în bucătărie a fost un adevărat coşmar pentru cei trei chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlatescu. Roata ingredientelor… a fost prezentă, pentru a doua oară în show. În urma selecţiei cartoanelor de pe roată, fiecare echipă trebuia să gătească doar cu cele trei ingrediente care au picat...

la noroc. Florin Dumitrescu a învârtit roata şi a primit… varza murată. Cătălin Scarlatescu a învârtit roata şi a primit… quinoa. Ultimul, chef Bontea a primit… mălaiul.

Echipa lui chef Sorin Bontea a câştigat prima probă de la Chefi la Cuţite pe 8 iunie 2021

cine a fost eliminat de la chefi la cutite aseara
Chef Bontea învârte roata[Sursa foto: Captură YouTube]

Proba grea i-a pus în dificultate pe concurenţii de la echipele: verde, albastru şi mov.

Aceştia au gătit mâncare la standard înalt, doar cu cele trei ingrediente alese de pe roata. În urma degusarii preparatelor, banda a început să meargă… Cu scorul farfuriilor de 5-2-4, pentru echipa verde, concurenţii s-au salvat şi au respirat uşuraţi că nu au intrat la duel. Echipa albastră şi cea mov au pregătit cuţitele pentru proba individuală. Nervi şi tensiune a fost în bucătăria emisiunii Chefi la Cuţite. Concurenţii au avut o temă grea şi anume: să gătească patru texturi în aceeaşi farfurie.

Cine a fost eliminat de la Chefi la Cuţite pe 8 iunie 2021

Fiecare concurent a vrut să impresioneze pe cei trei chefi şi să obţină punctaj cât mai mare, pentru a rămâne în bucătărie. După degustare, chefii au făcut comentarii cum nici ei nu şi-ar fi putut imagina. Scorul a fost foarte strâns între concurenţii din echipa mov şi cea albastră. Au fost 5 concurenţi cu note de 15 puncte!

Cei doi concurenţi rămaşi la final, au fost David Ioniţă (Keed) şi Alex Bădițoaia.  Farfuriile cu cele mai slabe punctaje au fost de 9 şi 12 puncte. David Ioniţă (Keed) ar fi trebuit să părăsească emisiunea culinară. Chef Florin Dumitrescu a reușit să îl salveze cu o amuletă.

chefi la cutite eliminare 8 iunie 2021
Concurenții de la Chefi la Cuțite [Sursa foto: Instagram]

Chefi la Cuţite – 8 iunie 2021. Ce beneficii are varza murată

Varza murată are beneficii uimitoare pentru organism. Aceasta îmbunătăţeşte digestia şi curaţă intestinele. Consumul de varză murată este indicat în cazul infecţiilor respiratorii, mai ales că întăreşte rezistenţa în cazul virozelor. Prezenţa vitaminei C are efect antioxidant, susţinut şi de vitaminele A, E, zinc, calciu, potasiu. Varza murată detoxifiază organismului, protejează ficatului şi combate constipaţia.

Citeste si: //ZEAMĂ DE VARZĂ: cură de slăbire// Slăbește 2 kilograme în 4 zile

cine a plecat de la chefi
Quinoa[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: AM SLĂBIT: Cură de slăbire cu mămăliga

Chefi la Cuţite – 8 iunie 2021. Ce beneficii are quinoa

Quinoa este una dintre cele mai recomandate cereale de către nutriţionişti şi de cei care adoptă un stil de viaţă sănătos, întrucât este o sursă completă de proteină. Aceasta conţine toţi cei 20 de aminoacizi necesari, printre ei fiind cei 10 acizi esenţiali pentru organism. Quinoa are un conţinut valoros de fibre alimentare, importante pentru o digestie bună. Consumul de quinoa reducere colesterolul şi a riscul de infecţie gastrointestinală.

Chefi la Cuţite – 8 iunie 2021. Ce beneficii are mălaiul

Mălaiul are numeroase beneficii pentru organism, iar forma de preparare cea mai des intalnită pentru mălai… este mămăliga. Puţine persoane ştiu că mămăliga elimină stresul, este diuretica şi are acţiune antinflamatoare. Acest banal aliment acţionează asupra funcţionarii corecte a sistemului nervos şi scade colesterolul.


Abonează-te pe

Citește și:

Adelina Damian a fost eliminată de la Survivor România. Cum arăta în urmă cu 8 ani

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

Maria Chițu a fost nominalizată la Survivor România pe 5 iunie 2021. Cum prepară concurenții orezul

Adelina Damian este concurenta nominalizată la Survivor România pe 4 iunie 2021. Cum se epilează concurentele de la Survivor România

Cura de slăbire cu MĂMĂLIGĂ. Slăbești 10 kg în 7 zile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri