Victoria, o profesoară de 42 de ani, a murit subit pe aeroport. Declarațiile șocante ale soțului ei: „Făceam asta împreună”


Moarte fulgerătoare pe aeroportul din Manchester. De frică să nu fie arestată, o profesoară în vârstă de 42 de ani a înghițit o pungă cu droguri.

Câteva momente mai târziu, s-a prăbușit, în chinuri groaznice. Declarațiile șocante ale soțului ei au făcut lumină în cazul morții femeii.

O profesoară de naționalitate britanică a murit pe aeroportul din Manchester. Femeia era în sala de așteptare de la clasa întâi, pregătindu-se să se întoarcă în Dubai, unde se mutase de câțiva ani, împreună cu soțul său.

Se pare că în momentul în care și-a predat bagajul, femeia și-a dat seama că avea asupra ei o punguță cu cocaină.

De frică să nu fie arestată, a înghițit-o. O decizie ce a costat-o viața. După câteva minute, punga s-a spart în stomacul ei, cauzându-i moartea.

Victoria Buchanan, 42 de ani, mamă a trei copii, a cumpărat drogurile în timpul vizitei în Marea Britanie. În aeroport, profesoara a ingerat cocaină în valoare de 60 de lire, pe care a combinat-o cu șampanie.

Inițial, cei care au văzut-o pe Victoria prăbușindu-se la pământ au crezut că femeia făcuse șoc anafilactic, așa că i-au injectat o doză de antihistaminic, din epipen-ul găsit în geanta femeii.

În fața anchetatorilor, soțul profesoarei a recunoscut că erau consumatori de cocaină.

„Eu și familia știam despre consumul ei de droguri. Lua cantități mici, ocazional. Era ceva ce făceam împreună. Nu era cărăuș, nu ar fi acceptat așa ceva, vă garantez.”


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan a primit o veste cumplită de la specialiști: "Mă doare"

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 4-9 iunie. Urmează o perioadă dificilă pentru toate zodiile

Cum arată la 16 ani Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu

|| NOTEAZĂ || Dieta Rina ziua 4. Ce fructe ai voie să mănânci

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

|| DESCOPERĂ || Cine Este Alexandru Vaida, Soţul Mirelei Vaida

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri