HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 4-9 iunie. Urmează o perioadă dificilă pentru toate zodiile


HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 4-9 iunie. Urmează o perioadă dificilă pentru toate zodiile

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 4-9 iunie.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP  Conversațiile pe care le ai și persoanele pe care le întâlnești pot menține lucrurile în mișcare de-a lungul săptămânii viitoare. Cu toate acestea, cu legăturile lui Neptun – un sextil cu conjuncția Saturn -Pluto și un trigon cu tripla conjuncție Marte – Nodul Nord – Junona, ceea ce îți dorești nu este neapărat ceea ce obții. S-ar putea să înțelegi greșit o conversație sau intențiile cuiva.

De asemenea, ai putea avea o viziune extrem de idilică asupra unei situații care, în realitate, nu este așa cum crezi. 

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP  Săptămâna aceasta ești interesat de bani. Cu Venus în Casa banilor proveniți in muncă proprie în sextil cu Chiron, ai putea crede că ceva pare promițător atunci când nu este. Acest lucru ar putea însemna să te înscrii la o sală de sport, ofertă care implică banii câștigați cu greu.

Stai puțin și citește termenii și condițiile și vezi ce clauze ascunse are contractul, înainte de a semna. 

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP  Este un moment excelent pentru a avansa cu scrierea unui proiect – orice proiect pe termen lung, care implică comunicare, film sau călătorii pe distanțe lungi. Nu întârzia. Ai o forță proteică ce te îndemnă să mergi înainte. Privește în perspectivă și ai o atitudine pozitivă în loc să te gândești la motivele pentru care aceste proiecte nu se vor schimba așa cum vrei.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP  Un trigon incomod între un Mercur din Casa 1 și Lilith din Casa carierei, indică faptul că ai putea dori ceva, dar nu știi cum să îl obții. Ar putea exista un conflict între credințele implicate, care provin din experiențele pe care le-ai avut în adolescență sau în prima tinerețe. Dacă vrei să înțelegi de ce ți-ai sabotat cele mai bune interese, să vorbești cu cineva care te cunoaște bine sau care are o întelegere a naturii umane altfel decâta ta. 

HOROSCOP LEU 

HOROSCOP  Ar fi înțelept să eviți orice schemă care implică mulți bani, deoarece acestea ar putea să nu fie ceea ce crezi. Înainte de a semna un act sau a investi, este mai înțelept să faci un calcul. Dacă îți faci timp să te uiți și la partea financiară a lucrurilor, poți realiza că potențialul profit este mult mai mic decât ți-si imaginat sau că nu există aproape deloc.

Mai multe, pe  Huff.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mariana Cojocaru pentru VARA 2019! Axa Karmică vine la pachet cu iubiri pasionale din trecut şi cu trădări de la cine nu te aştepţi - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

Horoscop iunie 2019. Gemenii dau lovitura pe toate planurile, Leii au de suferit

Horoscop dragoste săptămâna 3-9 iunie 2019. Surprize de toate felurile in AMOR!

Trei măști faciale minune pe bază de ou pentru fiecare tip de ten!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum să scapi de căderea părului? Prepară tratamentul în bucătăria ta!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri